ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Манчев и Стефанов аут за Добруджа, Арфата под въпрос
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:12 / 10.08.2011Коментари (33)3988
© Plovdiv24.bg
Николай Манчев и Мартин Стефанов ще пропуснат началото на първенството в Източната "Б" група, събщиха от пресслужбата на клуба. Двамата страдат от разтежения, съответно на дясното бедро и левия ахилес, които ще им попречат да участват в съботния двубой с "Добруджа".

Манчев и Стефанов минаха преглед на ехограф, след който стана ясно, че отсъствието им от терена няма да се ограничи до първия кръг в шампионата. Възстановяването на капитана на отбора ще продължи поне 2 седмици и той почти сигурно пропуска и домакинството на "Спартак" Варна на 20 август.

Състоянието на Мартин Стефанов е още по-тревожно, като според медицинския щаб на "Ботев" нападателят ще се лекува около месец. Под въпрос за мача в Добрич е и Ирфан Юсеинов. Арфата пропусна тренировките на тима във вторник заради хронична травма в глезена.

Междувременно ръководството на клуба клуба уведомява всички, записали се за екскурзията за мача с "Добруджа", че автобусите тръгват за Добрич в 9.00 часа сутринта на 13 август от стадион "Христо Ботев". Записванията продължават до 11 август, включително. Цената на екскурзията е 15 лева, като в нея са включени пътни и билет за двубоя на стадион "Дружба".

Още по темата: общо новини по темата: 9
18.08.2011
13.08.2011
12.08.2011
11.08.2011
10.08.2011
09.08.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
кривия ще ги разбие в това съм сигорен нещо хер хуб4ев ги вкара по болниците вси4ките и дано ве4е го пусне титуляр ако не е разбрал 4е кривия е един от най-добрите халфове в първенството направо да си заминава
+5
 
 
Жалко за Манчев! Но си мисля че Кривия би го заменил доста добре на този пост! Това момче ще се раздаде на 100 процента този сезон за Ботев!
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+3
 
 
Призовавам тези, които не са се записали, нека да не чакат крайния срок! Разбира се, ако не са възпрепятствани. Нека отборът да почувства нашата подкрепа на старта! Всички мощно в Добрич! Ай, канарииии!!!
+6
 
 
Колкото и да ми се иска да гледам пловдивското дерби догодина ще разочаровам много хора,като им кажа,че такова няма да има и през следващия сезон и причината няма да е в жълто-черния тим,бихте ли ми отговорили защо тогава???
на 10.08.2011 г.
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+6
 
 
Ееее особено за Манчев (без да обиждам другите двама), ме е много яд и малко страх, защото не виждам друг "плеймейкър" в отбора. Дано липсата им да не е фатална...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: