ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Петър Хубчев: Подготовката върви по план
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:30 / 25.07.2011Коментари (66)6406
© Plovdiv24.bg
Два дни след края на лагера в Трявна старши треньорът на Ботев Пловдив Петър Хубчев сподели впечатленията си от подготвителния период до момента. Бронзовият медалист от САЩ'94 говори за свършеното до момента и работата, която предстои пред отбора до началото на първенството на 13 август. Ето какво каза Хубчев пред клубния сайт:

- Доволен ли сте от подготовката до момента?

- Доволен съм, че футболистите бързо разбраха какво искам от тях. Това беше едно най-важните неща за мен. В тренировките до момента виждам, че момчетата свикват с начина ми на работа, раздават се и опитват да попиват бързо това, което искам от тях.

- Как оценявате представянето на отбора в контролите досега?

- Подготовката на отбора не се влияе от приятелските мачове. Тренировките и етапите в нашата работа са съобразени само и единствено с датата на първия официален мач. Ето защо не могат да се правят кардинални изводи и оценки от тези срещи. Нямам навика да променям натоварванията в тренировките заради предстояща контрола. Като пример мога да посоча, че в деня преди двубоя с Калиакра направихме две доста тежки тренировки. Сутринта на мача се видя, че футболистите усещат умора. Така беше и срещу Видима, а и в предходните срещи. Знам, че за много хора резултатите са важни. Да, те имат значение, но със сигурност не са най-важното на този етап. Целта на подготовката е отборът да е в готов за началото на първенството и ние работим точно по този план.

- Запознахте ли се вече с качествата на играчите?

- Да и мога да кажа, че съм доволен от това, което виждам. Разбира се, има още върху какво да работим. Както на терена, така и извън него. Но вече имам представа за човешките и спортни качества на момчетата и считам, че имаме добра основа, върху която да градим бъдещето на Ботев.

- Сигурно има футболисти, които са ви впечатлили и такива, които към момента се представят по-слабо от очакваното...

- Индивидуалните оценки ще ги правя в съблекалнята, а не публично. Това, което мога да кажа е, че Ботев има няколко опитни футболисти, от които се очаква да дърпат отбора напред и да му дават необходимото самочувствие. Освен това разполагаме и с едно ядро от млади и много талантливи момчета. Много се радвам, че някои от тях избраха да играят при нас пред това да приемат офертите от "А" група, които имаха.

- Какво предстои до началото на първенството, свърши ли голямото тичане?

- Още няколко дни тренировките ще са по-тежки. След това натоварванията намаляват и ще наблегнем върху изчистването на различните елементи в играта ни.

Източник: botevplovdiv.bg

Още по темата: общо новини по темата: 86
06.09.2011
01.09.2011
30.08.2011
09.08.2011
05.08.2011
05.08.2011
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
и ти си прав откакто си им треньор на металика всичко е контъжено и гипсирано владо bairev е чистат от голийните браво петьо турската банка като свършат парите черта
-4
 
 
то хубаво свикват футболистите ама някои не са се отучили да се напиват в събота вечер.двамата братя по чашка нали ги знаете кои са :))) добре,че единия го махнаха ама лошото е че вечер пак се надушват и се насират.Г.К.и Н.М. това са им инициалите сещайте се кои са :))))
+5
 
 
Мощна подкрепа за Хубчев и треньорския щаб!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-4
 
 
Подготовката изобщо не върви по план и почвам да се плаша с контузиите и налагането на негови хора!
+1
 
 
А кой изобщо се е съмнявал,че върви по план?...
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+5
 
 
ВНИМАНИЕ!!! сериозна тема за всички ПЛОВДИВЧАНИ!!! Току що прочетох че , са представили проект за стадион Пловдив ,който ще бъде с капацитет 25000 души. Мисля че това е подигравка с нас и че, трябва да направим нещо по въпроса ,до кога ще позволяваме тъпите шопи да се гаврят с Пловдив, нашия любим град.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
на 25.07.2011 г.
-2
 
 
От 20 коментара тук,нито един на локомотивец.Единствения е от мен и аз ви пожелавам успех!Дербито много липсва!Нашата тема е осрана от ваши.Комплексарщината е огромна!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Опашка за билети на стадион "Христо Ботев"
Иновативно: Дубълът на Ботев играе в събота от 20 часа
Отлична новина от Ботев преди гостуването на Локомотив София
ПФК Ботев с предупреждение за лишаване от домакинство, обявиха наказанието на Попов
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: