ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Николай Домакинов със съмнения за разтегната връзка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:06 / 23.07.2011Коментари (28)8382
© Plovdiv24.bg
Със съмнения за разтегната вътрешна връзка на лявото коляно е защитникът на Ботев Николай Домакинов след контролата с Калиакра, съобщиха от пресслужбата на клуба. Той напусна терена с контузия още в 25-та минута, а след срещата от медицинския щаб на отбора изразиха опасенията си за засегната връзка. Домакинов ще мине обстоен преглед след завръщането на канарчетата в Пловдив. Едва след него ще има повече яснота около травмата на бранителя.

Спарингът с каварненци пропуснаха Александър Александров и Николай Димитров. Кривия все още не е излекувал мазолите, заради които пропусна и мача с Видима Раковски. Ноко пък изпитва болка в областта на адукторите и Петър Хубчев предпочете да не рискува здравето му в днешния мач.

С двубоя срещу Калиакра приключи лагера на жълто-черните в Трявна. В старопланинския град Хубчев подложи футболистите на изтощителни натоварвания. Днес отборът се прибира в Пловдив и след два дни почивка ще поднови тренировки във вторник.

Още по темата: общо новини по темата: 86
06.09.2011
01.09.2011
30.08.2011
09.08.2011
05.08.2011
05.08.2011
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Е те буферите са компетентни на всякъде ...Знаят на кого готвим бенефис знаят колко пари има отбора ,гледам ги и ми е кеф като виждал как коментират при нас ,все пак мразят повече Ботев от колкото да обичат отбора си ..
+1
 
 
Тия се изпочупиха всичките.Звезди от сериала Стъклен дом.
-1
 
 
На кой му пука?? Вие гответе бенефис на кривия,че нещо сте я закъсали откъм финанси,и медийно внимание!!Все пак,е голяяяяма ВАША лИгенда!!!
+1
 
 
Дано да не е нещо сериозно ,че Домакинов ще ни трябва все пак е опитен футболист може да помогне в битките .....
+2
 
 
Хубчев си знае работата, да го оставим да си я върши! Просто ги натоварва повече, за да сме подготвени на 100% физически за сезона.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+10
 
 
Повече пот в учението,по-малко кръв в боя.Натоварванията на ,,хер'' Хубчев са по-големи и оттам идват контузиите.Немският възпитаник прилага немска дисциплина и тренировки.Затова е и подготвителният период в който резултатите от двубоите са на заден план.Контролите са с отбори от ,,нашата черга'',а на това някои му викат ,,сверяване на часовника''.Мисля че стратегията на Хубчев е правилна ,въпреки контузиите,а и така се проверяват възможностите и на резервите.Всичко ще се изчисти до първият мач в Добрич.Там сме.
+10
 
 
както иска да си ги тренира хубчев - той си носи отговорност ..... ние феновете искаме 90 минути да гледаме на стадиона -> Красота, Вяра и Борба
+10
 
 
Дълго време отсъствах,сега се прибирам и що да видя, Боби е пак в нашите теми. Браво пич,точно така на правилното място си! Чети за отбора на Пловдив! САМО БОТЕВ!!!
+3
 
 
Разни релси и траверси правят опити да дават съвети!Не,благодарим!Хубчев наистина си знае работата,дано се срещнем за купата!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: