ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Раймонди и Витанов под въпрос за Локо за двубоя срещу Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:25 / 12.05.2011Коментари (33)5166
© Plovdiv24.bg
Николас Раймонди и Любомир Витанов са под въпрос за Локомотив за двубоя срещу Левски, заяви на днешната пресконференция на отбора старши-треньора Саша Николич, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Утре на последната тренировка на тима ще видим какво е  състояние на Николас и Любо, и ще видим дали ще може да разчитаме на тях срещу Левски", добави Николич.

"Левски е един много добър отбор, трябва да се раздадем на максимум, ако искаме да се поздравим накрая с победата", завърши Саша Николич.

Междувременно спортно-техническия директор на Локомотив Бранко Милованович, заяви че е наблюдавал играчи на Копенхаген, Брьондби и Есберг през уикенда.

"Със сигурност Копенхаген има добри футболисти не само за Локомотив, но и за редица Европейски грандове. Ще изчакаме да свърши първенството и тогава ще правим сметка, какви футболисти ще привличаме и с кои ще се разделим", сподели Бранко.

"Искаме да продължим договора си с Дани Кики, но след като той не желае да остане в клуба не можем да го спрем. Локомотив Пловдив е велик клуб и ние никога няма да се молим на някой футболист да остане в клуба, това се отнася не само за Дани Кики, а за всички футболисти, които играят в клуба. Рангел Абушев със сигурност ще остане в клуба", завърши Милованович.





Още по темата: общо новини по темата: 16
17.05.2011
16.05.2011
15.05.2011
15.05.2011
15.05.2011
15.05.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
винаги сте били сини подлоги и сега за пореден път ще докажете това
+1
 
 
Както винаги да унижим говЯдата на трибуните ! А дали ще победим на терена "Уефски" зависи от футболистите ни. Играят по-добре от Матушевите мачове. Спор няма. Нека Карвальо ги размаже за наглоста им. Ако ръководството махнат 4-5 набедени чужденци ще стоим по сериозно на терена. Нагледали сме се на анти-футболни тактики от 'гранда' на Патков... кой ли се впечатлява обаче! Всички пловдивчани са добре дошли на Лаута ! Пловдив Завинаги !
+3
 
 
Ако може и аз жълтура да си изкажа мнението.Искам да биете,но няма да стане.Пред Левски се откри възможност да вземе титлта.Това означава че шопите с всички средства ще се мъчат да постигнат целта си,а психоатаката им вече започна.Реално погледнато Локомотив трудно ще успее да играе в ЛЕ.Идват на Лаута и червените вампири.Дембеле ще бъде наблюдаван от чужди мениджъри,а от продажбата му ще спечели и Коко Динев.Впрочем чужденците ще наблюдават не само него.Следите ли ми траекторията на мисълта.Пожелавам ви успех,но мисията е невъзможна.Поне на трибуните впечатлете шопите.
+2
 
 
.....Незнам...След тия слаби игри,да се помпим тука,че ще утепаме Уески...не ми се вярва!!Както ,и хич не ми се вярва,че видите ли сме пуснали на Пирин!!То,да беше само Пирин...ми Монтана,ми Славия,Локо Сф,...Калиякра дори...Тоя полу сезон,сме неузнаваеми...И да загубим-няма да е фаталноШопите са си класа,съдийте са техни,а наште дупки-титуляри!!Е как да стане,да ги бием???
+3
 
 
Значи аз също смятам, че утре ще пускаме голове на Дембеле за да се впечатлят мениджърите на Лаута, които ще го наблюдават.От тази работа има келепир, както за Коко, така и за дебелия мустак.Дано са се разбрали поне да пуснем хетрик на черния, а пък ние да бием с 4:3.Ако утре Дембеле не вкара поне два гола във вратата ни, ще си върна изгубеното доверие в отбора и ръководството.А папагалите имат пълни основания да ни подиграват за тотото, което се играе от ръководството и отбора ни.Никой не може да ме убеди, че мача с Пирин за купата не беше проигран от двамата авери - Коко и Наков.Мачът 2:2 пак с тях на Лаута също е тото.Нищо не е в състояние да ме убеди, че с тези футболисти, които имаме, ние не можем да бием Пирин.Ако продължат с това тото скоро може и по 2 000 човека да не ни ходят на домакински мач...то направо му идва на човек да се отврати от тази помия.Който иска да ми се сърди, да ме критикува и укорява - това е моето мнение.
-3
 
 
Имаме добри млади футболисти, а тоя Бранко наблюдава и преговаря с футболисти на Ливърпул, Копенханген, Брьондби ,Уест Хям ....
-1
 
 
трябва да пускате голове на дембеле да вкарва, че да може агент тара да го продаде и тото динев да лапа ..... вие и без това играете за черешовата купа както ни информира тото динев
на 12.05.2011 г.
-4
 
 
Този мач левскарите си го вземат със сигурност, защото след победата над Литекс , им се откриха теоретични шансове за титлата и те ще ги гонят до последно. 1-2
+8
 
 
Ще ме изкефи факта Карвальо след третия си гол ,да вземе топката вместо левскрите и лично да я постави в центъра на терена
+9
 
 
Хайде в събота котката Здравко с хеттрик!/ котаракът де/!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: