ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Дани Кики отказа да подпише нов договор с Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:19 / 11.05.2011Коментари (28)8138
© Plovdiv24.bg
Халфът на Локомотив Дани Кики отказа да подпише нов договор с "черно-белите" и след 30 юни 2011 г. ще е свободен да подпише с друг клуб като свободен агент.

Причина за отказа на игралият пет години на Лаута футболист е неприемливите финансови параметри, заложени в новия договор, както и факта, че спортно-техническото ръководство все по-рядко разчита на услугите му. Интерес към Кики проявява и Черно море, където старши-треньор е бившият кадър от треньорската стая на Лаута Стефан Генов.

Междувременно съдийската комисия към БФС назначи съдийската, бригада ръководила и есенното издание между Левски и Локо Пд на Герена, начело с перничанина Ивайло Стоянов. Героят от "Моята голяма телевизионна сватба" бе перфектен в ръководенето на двубоя преди шест месеца и ръководствата на двата клуба трябва да са доволни от назначението му за мача тази събота.

Днес представителния отбор ще тренира от 17.00 ч., а два часа по-късно всички футболисти и целият спортно-технически щаб ще посети прожекцията на филма "Love.net" в зала номер едно на кино "Арена", с начален час 19:26.

Напомняме на всички локомотивци, че билетите за събитието са на изчерпване, но все още са в продажба в магазина за фен-артикули срещу цена от 10 лв. Специален гост ще бъде режисьорът Илиян Джевелеков и част от творческия екип на филма.

Източник: lportala.net

Още по темата: общо новини по темата: 16
17.05.2011
16.05.2011
15.05.2011
15.05.2011
15.05.2011
15.05.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
кво пишете глупости??? миналия сезон се борихме за оставане в групата ((( а сега се борим за лига европа ! кво искате ?????
+1
 
 
Поне с Рангел миналата събота показаха желание на светлинни години по-голямо от твърдите титуляри,така,че брато Никулич,ако заложиш на нещо по-различно в нападение въобще няма да сбъркаш,а и от кога те молим!!!!
+2
 
 
то това си е ясно, не иска да преподпише - не играе редовно (даже браво че въобще е играл и че не са му правени номера в стил сираков). Дойде момента да му благодарим за кариерата му на Лаута и да му пожелаем успех. Винаги ще е добре дошъл
0
 
 
буферчета, ако съм на вас бих бая зе притеснил от изтеклите информации за разбитата нелегална тото мрежа. Няколко интерсни фактa: Цветанов каза, че "собственици на футболни клубове, стои зад нелегалната хазартна дейност"; а операцията интересно е осъществена "района на Пловдив и областта, както и в Благоевградска област".
-5
 
 
дани чакаме те обратно при марин бакалов :)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
0
 
 
Успех на Дани Кики, където и да отиде.Ще остане завинаги в сърцата ни. Дани го пускаха, но не показваше нищо на терена, което да накара тренера да му гласува повече доверие при следващия мач.Напускането на Кики дава място на младата сръбска надежда Ненад Лукич.Аз лично съм против сърбите.Но няма да бързам да ги съдя...с големите си приказки по медиите те сами си слагат примка на краката.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: