ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Петър Хубчев: До няколко дена ще има яснота около бъдещето ми
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:07 / 03.05.2011Коментари (46)12185
© Plovdiv24.bg
Репортер на Plovdiv24.bg се свърза със спрягания за нов треньор на Ботев Петър Хубчев.

Треньорът на Черноморец-Поморие заяви: "До няколко дена ще има яснота около бъдещето ми. До момента не е коректно, спрямо треньора на Ботев Костадин Видолов и настоящия ми клуб, да коментирам до къде са стигнали преговорите ми с ръководството на Ботев".

С това изявление Хубчев индиректно потвъди, че той ще бъде новия старши-треньор на Ботев, а Костадин Видолов ще остане като негов помощник.

Визитката на Петър Хубчев като треньор до момента:

Започва своята треньорска кариера на 38-годишна възраст и става първо помощник-треньор на Айнтрахт (Франкфурт), а след това старши треньор на младежката формация.

През 2002 г. е помощник-треньор на българския национален отбор, начело на който тогава е Пламен Марков. С Хубчев и Марков отборът се класира за Европейското първенство в Португалия през 2004 г., след като печели безапелационно първото място в квалификационната си група след само една загуба в последния мач, оставяйки след себе си отбори като Хърватска и Белгия. На Европейското България претърпява провал след три поредни загуби и последното място в предварителната група, след което старши-треньорът Марков е заменен от легендата на българския футбол Христо Стоичков. Хубчев остава помощник треньор, а в началото на 2005 г. съвместява тази длъжност с поста на старши-треньор в Славия (София). Треньор на " Волфсбург " 2- и отбор (2008), " Черноморец - Поморие " (2009).






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 05.05.2011 г.
0
 
 
Преди 30 години по това време, аз Чико и хиляди други ботевисти се бяхме събрали на националния стадион по един друг повод
+1
 
 
Teхническият директор назначава треньора,а той си избира екипа.Треньора на Ботев не задължително да е заклет ботевист,а професионалист.Хубчев е интелигентен и уравновесен човек.Досега е бил старши треньор на отбор във Б група.Поморие са малко градче,но играят в престижна група.Ние само можем да изразим мнение.Важното е новият треньор да работи на спокойствие и дългосрочно.Малко ще му е трудно,имайки напредвид че досега само побеждавахме.Стъпка по стъпка към целта.А група през 2012г.
+2
 
 
Абе хора, първо не знам дали се познават Видолов и Хубчев, работилили ли са заедно, познават ли си качествата, че да ги кръщавате вече за сигурен тандем. Това първо. Второ аз не мисля, че ни трябва за старши треньор човек, на когото едва ли не като условие се поставя с кой да работи. Такъв треньор повярвайте не ни трябва. Човек с гумени крака, който дори няма право да си избере сам екип. Ми той тогава и селекция няма да му позволят да прави. Така че по вероятно е ако Хубчев стане треньор, за Коцето да няма място. А не мисля че на въпросния Хубчев стоял все в сянката на някой пък били те Пламен Марков, Стоичков или Блъков трябва да се дава шанс, а на Видолов, който напусна заради Ботев доброто си място в Стара Загора не. Някак си не е справедливо.
+1
 
 
ТВЪРДО ПРОТИВ СЪМ! ИМАМЕ СИ ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАНИ СПЕЦИАЛИСТИ, А НЕ ТОЗИ ИЗМИСЛЕН МЕКУШАВ ХУБЧЕВ, КОЙТО НИКОГА НИЩО НЕ Е ПОСТИГНАЛ.КАТО ГИ ГЛЕДАМ ЧЕРНОМОРЕЦ ПОМОРИЕ СА ЦЪФНАЛИ И ВЪРЗАЛИ!
+6
 
 
абсолютно съм "ЗА" ХУБЧЕВ.млад перспективем,интелигентен треньор,минал през немската школа.достигнал финал за купата с отбор от Б ГРУПА,който можеше даже да спечели.трябва да му се даде шанс да работи в спокойна и професионална обстановка.защо задалжително трябва треньора да е от нашата школа,ако нямаме добре подготвен такъв човек с оглед нагласите за високи цели.с времето може и това да стане.нека КОЦЕТО му бъде помошник и трупа опит.мисля,че ХУБЧЕВ е много добър вариант.
+9
 
 
Хубчев ще си доиде с кондиционен треньор. Сигурен съм, че ще разчита и на Коцето, на който му липсва Про лиценз. Такъв лиценз струва пари и се взима трудно, освен това изисква и стаж. Мина времето на "Школата" на корумпирания професор Шишков от която срещу 25 до 50 000 евро сульо и пульо взеха такъв лиценз. Коцето само ще спечели като работи с човек като Хубчев. Освен това на нас ни трябва мениджър с различен манталитет от нашия Пловдивския. Знам че тези думи могат да предизвикат разкол ама историята показва че постигаме супер успехи когато при нас Левскар е главна фигура. Ако е Хубчев трябва да го подкрепим безрезервно, а той съм сигурен че ще успее особено ако разбере какво значи "Красота, Вяра, и Борба" за нас.
+11
 
 
След назначаването на нов старши треньор не е лошо да се помисли и за привличането на кондиционален треньор. Според мен това е важно, защото физическата подготовка и издръжливост на нашите момчета от тук нататък ще има много голямо значение за постигане на крайната цел - БОТЕВЪ Пловдив да е на почетните места в "А" група!
+9
 
 
има опит , работил в германия ,трябва да му се даде кредит на доверие ,финал за купата на бг с отбор като поморие е безпорен успех,визитката му е добра.
+5
 
 
Какво пречи например бат'Петьо Зехтински да поеме отбора до като Коцето Видолов вземе лиценз и изкара няколко седмици обучение във водещи отбори в германия, италия, испания и англия например. Всички знаете, че при нас външен човек трудно разбира философията на клуба и на привържениците.
+4
 
 
добре, де - какво направи хубчев в славия или поморие, че очаквате тук да е по-различно? класира славия в евротурнирите или поморие в А група ли? какво е постигнал освен че има лиценз да води отбор --- това ли е човека от който ще се учи ВИДОЛОВ? от 6 години е старши треньор и никакви резултати и си мислите, че трябва да се учи при нас ли?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Бой в Хебър! Любо Пенев изгони двама
Прекрасно! Деца от Ботев (Враца) поздравиха Георги Николов
Дубълът на Ботев на пътя на Спартак към Втора лига
Георги Дерменджиев преди финала с Ботев: Искаме дубъл!
6000 ботевисти взеха билети за финала с Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: