ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Милованович заминава за Португалия да наблюдава играчи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:57 / 29.04.2011Коментари (76)6644
© Plovdiv24.bg
Спортно-техническия директор на Локомотив Бранко Милованович заминава още този уикенд да наблюдава играчи в Португалия. В трансферните планове на пловдивчани за привличане през лятото са нападател от Уест Хям и играч на елитния португалски Брага. Бранко ще наблюдава крилото Хосе Луиш Мендеш Андраде. За последно по-известният с името Зе Луиш нападател се е подвизавал под наем в Жил Висенте. Той е роден на 24 януари 1991 г. в Кабо Верде.

Далеч по-впечатляваща е визитката на другия набелязан за привличане футболист от Локо. Пабло Едсон Барера Акоста е бивш национал на Мексико. 23-годишният нападател е собственост на Уест Хям. С екипа на чуковете той е изиграл 14 мача в Премиършип, но не е отбелязал гол. Още 6 срещи Пабло е изиграл за турнирите на Острова. Преди да премине на "Ъптън парк" мексиканецът е играл за родния си Унам. В 85 срещи той е отбелязал 18 попадения. За родината си е записал 31 мача за представителния тим, в които се е разписал три пъти. Той дебютира за ацтеките едва на 20 г. Преди това има 5 срещи за младежите, в които е вкарал 2 гола.

В плановете на Локо за лятна селекция са и български футболисти. С първия състав до края на сезона ще бъдат викани момчета от юношеските формации.

Източник: в. "Марица"

Още по темата: общо новини по темата: 3
30.04.2011
30.04.2011
28.04.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Само жълти тука, бе майна! Май здраво завиждат, че си имаме Коко Динев, и се чудат как да го изгонят. Няма да им мине номера!!!
-3
 
 
За португеза не знам, но този Пабло Барера го знам много добре. Едно време играеше добре в УНАМ, но откакто замина за Острова и се скапа. Такива не ни трябват. Нека Бранко да търси класни футболисти.
-4
 
 
Ами що не го пратите на лалута да събира охлюви. Ще ви излези по-евтино ???????
+5
 
 
Пловдивчани, не обръщайте внимание на бръщолевинията на феновете в жълто по отношение на Коко Динев. Това го правят нарочно. Спусната им е директива от уж тайния им форум. Не им се връзвайте! :)
+1
 
 
Бранко,,,,докарай Falcao от "PORTO",че снощи показа как се играе футбол.Невероятна дарба-ФУТБОЛИСТ...
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
0
 
 
Коко че нее долюбван сред бизнес средите в България това го знаят мнозина Че погледнете той не може да намери нито един спонсор на отбора.Това до сега не го е имало при нито един бивш собственик на отбора.Че на екипа няма дори логото на неговия бизнес.Той е хазартен човек .Като спре да има далавера от локото и ще го напусне както направи с вихрен.
+1
 
 
Има само един диапазон от 24-29 години който във футбола струва много пари. И то само за великолепни футболисти. До 23 и над 30г. има великолепни българи които за парите които се дават за бабереци, само защото са чужденци, биха играли в България и биха били гръбнака на отбори играещи с успех срещу европейските. Погледнете Сърбия, Русия и т.н..... Това поражда стимул за младите и местен патриотизъм-пълни трибуните и движи футбола напред!!!
0
 
 
И аз до философите под мен. Щом можехме да се класираме на 3 -то място в света, само българи да бият Барселона, Аякс, и.....много други, защо сега да е НЕРЕАЛНО????? Да не би сега децата да ги раждат не български майки????? Дори в този момент, ако всички пловдивчани се върнат тук и заиграят в наши отбори, пак ще направим поне 2 отбора по-силни от другите в А група!!! Просто не трябва да се дават пари за бабереци-наемници!!!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: