ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Здравко Лазаров: Бием Литекс и сме трети
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:15 / 18.03.2011Коментари (24)4525
© Plovdiv24.bg
Капитанът на Локомотив Здравко Лазаров говори за предстоящото в неделя дерби с Литекс. Според Електричката, ако Локото бие, има голям шанс да завърши в тройката.

- Г-н Лазаров, предстои ви тежко гостуване на Литекс с вашия Локомотив. Какво очаквате от мача?
- Мачът в Ловеч се очертава като най-важния за Локомотив. Само трябва да покажем това, което умеем, и мисля, че няма да има проблем да стигнем до победата. А бием ли, съм почти сигурен, че ще се преборим за третото място в класирането.


- Напоследък доста се твърди, че Литекс е подпиран от съдиите. Имате ли притеснения относно Антон Генов?
- Не, нямам.Много се шумя след мача ни с Миньор за това как Антон Генов изгони Базил де Карвальо. Не мисля обаче, че тогава имаше вина. Червеният картон последва след сигнал на страничния съдия. Оттам тръгнаха спекулациите за Генов. Той е може би най-добрият ни рефер.


- Все пак заслужава ли Литекс да води в "А" група?
- Очевидно да, още нямат загуба. Тези футболисти играят заедно от 3-4 години и са най-сработеният отбор. За мен обаче най-добрият в момента е Локомотив. Виждате, че сме втори по отбелязани голове, а само Литекс и Черноморец са допуснали по-малко. В доста мачове обаче ни порязваха съдиите, веднага се сещам за гостуванията ни на Миньор и Славия. Ако на нас съдиите ни свиреха както на Литекс, сигурно щяхме в момента да сме поне втори в класирането.


- В два поредни мача не успявате да се разпишете. Защо не можете да вкарате?
-За мен няма значение дали ще вкарам.Дори изпитвам по-голямо удоволствие, като подам за гол на мой съотборник.


- През есента бяхте добър тандем с Базил де Карвальо. Липсва ли французинът на тима?
- Личи си и се отразява отсъствието му, но трябва да се справим и без него. Не знам точно как ще се развие сагата около Базил и дали ще се върне обратно на Лаута.


- Каква според вас ще е тройката в края на сезона?
- Явно Литекс ще е шампион. Мисля, че Левски и Локо ще допълнят тройката.

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 26
23.03.2011
22.03.2011
21.03.2011
21.03.2011
21.03.2011
21.03.2011
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Друго си е да коментираш Локомотив че ще играе с шампиона на Бьлгария друго си е да коментираш Чирпан Карлово и Габровница много завиждат тези пепси сладури
-1
 
 
ей това селяците са опасно нещо - гнусни жълтурски подлоги. Сън не ги хваща да паднем някъде, комплексарска работа.....те в последните 10г на гриша ганчев само деца не му родиха и пак не ги поиска, но шматките си остават антипловдив. Някой ден като влязат в А група пак ше са като лакеи
-2
 
 
Абе кво става тука бе???? Едно изказване на спортист,което е повече от нормално.....!.....И какво да видим отдолу катo коментари? Само кретенско,жълтурско злорадстване и много идиотски плюсове и минуси в ощърб на Пловдивския клуб! Нали уж за Пловдив.....? Уж тва онва.....а утре недай си боже да паднем и жълтата помия току виж заляла форума!? Айде моля жълтата смрад да си гледа предстоящия "сблъсък" с непобедения от тях до сега гранд Димитровград и толкова! Кво правите тук жълти кретени? Малоумните ви плюсове и минуси радват само вас и жалките ви мохамедански душици!.....Хубаво е да започнем да израстваме малко,помалко като общество и да започнем предимно да гледаме в собствената си паница!!!!! САМО ЛОКО!
+3
 
 
Няма нужда от такива изхвърляния и предположения!!! По-добре Здравко, каквото има да казва, да го каже на терена заедно със съотборниците си.Не виждам смисъл предварително да се говори...най-много още повече да озлобим Латексите.
-1
 
 
Е не не мога 5 прости малки комплексарчета застанали в темата за Локомотив и дават минуси и си изказват компетентните мнения... ходете гледайте Ботевъ в ягодово малки злубари!!!Как ви свиса сърцето като четете за нас истината боли нещасници!Ах кога ще влезните в А група да ви раздуем шушоните да видите какъв отбор сте !?
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 18.03.2011 г.
0
 
 
.... ку-па-та ще донесе ...
-2
 
 
Вземете и първи да станете .....И като се сабудите с мокри гащи.И ако покажете силната ви игра от събота нараво с 3 гола разлика ще го отнесете
-1
 
 
Ловешките к**ви са наши!!!! Здравко не можел да бележи....все си мисля, че ще разплаче на 3 пъти ловешките дебили , дето струват 10 лева :D
на 18.03.2011 г.
+2
 
 
Как не се бяхме сетили, а ако бием Левски и ЦСКА и втори може да станем.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: