ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Костадин Видолов: Надявам се момчетата да не подценят отбора на Димитровград
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:11 / 17.03.2011Коментари (37)10675
© Plovdiv24.bg
На традиционната пресконференция на Ботев преди шампионатен мач, старши треньора на "канарчета" Костадин Видолов, заяви пред репортер на Plovdiv24.bg, че отбора се готви традиционно както всеки един мач от първенството.

"Единствените проблеми които изпитваме са контузиите на Георги Стефанов и Димитър Байрев, но преди мача в неделя ще видим какво е тяхното състояние и дали да ги включим в състава", сподели Видолов.

Той също така добави: "Димитровград е един много добре организиран отбор, който играе много добре в защита и е опасен на контраатаки, така че всяко едно подценяване от наша страна, може да ни изиграе лоша игра. Надявам се в неделя момчетата да подходят максимално отговорно за да спечелим мача и да зарадваме нашите привърженици".

От пресслужбата на Ботев съобщиха, че картите на членовете на Сдружението, след като бяха събрани, ще бъдат раздадени отново срещу лични карти в клубния магазин на стадиона преди мача с Димитровград.

Двубоят срещу Димитровград е на 20 март /неделя/, от 15 часа, на стадион "Христо Ботев".
Още по темата: общо новини по темата: 5
21.03.2011
20.03.2011
17.03.2011
16.03.2011
15.03.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
1912-кучетата лаят,кервана си върви!много идиоти ги е яд,че БОТЕВ ще се върне на върха,където сме си!и запомнете форумни идиоти(от Локо),че БОТЕВ 1912 е религия!!!
+3
 
 
НИКАКВО ПОДЦЕНЯВАНЕ НЯМА ДА ИМА ! ДАНО ВРЕМЕТО И ТЕРЕНЪТ ДА ПОЗВОЛЯТ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ ДА ПОКАЖЕ ОТНОВО КРАСИВ И ПРИВЛЕКАТЕЛЕН ФУТБОЛ !
+5
 
 
Какво по-голямо доказателство за комплексарщина трябва да има след като трима фена на Локомотив имат повече коментари за Ботев,отколкото в техните теми.Дори пожеланията за успех в Ловеч са повод за нападки.Магьосника знае какво прави и какво да говори за разлика от тях.За първенството победихме в Димитровград,но за купата ни отстраниха с дуспи на Колежа.Ние сме канари,но стоим твърдо на земята,и никой не си е въобразявал че отбор на няколко месеца ще постигне успех в дирекните двубои за купата на България.Стъпка по стъпка към целта.А тя е известна.Там където ни е мястото.На върха на българският футбол.NIKI 83 благодарим ти за пожеланието.
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 18.03.2011 г.
+4
 
 
Никакво подценяване. Трябва да ги бием с много, да си върнем за отдападането от турнира за купата на България.
+10
 
 
АЙЙЙЙ,КАНАРИИИИИ!ПАПЛАЧТА ОТ ЛАУТ ДЖАМИЯ ДА СИ ЗАТВАРЯТ МИРИЗЛИВИТЕ ПЛЮВАЛНИЦИ!
+18
 
 
Кеф ми е,ей! Само като си помисля каква луда злоба и завист ги тресе ония сестрички,мед ми пада на сърце! Нямам нищо против злобните им излияния тука,представям си как не могат да се поберат в козината си от злоба и густо ми става. С нетърпение чакам след година да ги видя какви бълвочи ще избълват,когато целият град се оцвети в жълто-черно,за да отпразнува стогодишншната на най-стария отбор в България и началото на футбола в страната. Ако са живи дотогава и завистта не ги е унищожила,което е твърде вероятно. Стягай се Футболен Пловдив - след година и нещо да ги ударим пак,както в последното дерби, и май Дейвид Корейш и откачалките му,дето се самоубиха масово,ще изглеждат тогава като аматьори пред мангустите на Коко.
-20
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+18
 
 
Това сега е вече не толкова участие във В група,колкото подготовка за атакуване на А група. И всички футболисти трябва да са наясно,че колкото повече се стараят в оставащите мачове до края,толкова по-голям е шансът им да се завърнат на върха в състава на Третия Имперски Отбор в България.
+17
 
 
В неделя трябва да си върнем тъпкано (на терена разбира се...)... Този път няма английско дерби, така че няма оправдания - всички на колежа...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев започва мащабна селекция на българи под 21 години
ПФК Ботев: Да превземем София! Мечтите стават реалност, когато сме заедно
Бронзов медалист с Ботев става шеф в ЦСКА-София
Обявиха съдията за финала! Вече е свирил Ботев - Лудогорец, дава пресконференция
Властелинът на сухите мрежи в отлично настроение преди финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: