ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо вкара три на Сливен, излезе на трето място
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:55 / 12.03.2011Коментари (37)12652
Локо се наложи с лекота над Сливен с 3:0 на стадион "Лаута", в мач от 18-ия кръг на А професионална футболна група.

Срещата започна с едноминутно мълчание, в памет на дългогодишния капитан на Локо Давид Попов, който през седмицата почина на 84-годишна възраст.

Гостите започнаха по-активно двубоя, дори натиснаха домакините, но до гол така и не се стигна.

Още в първото си опасно положение "смърфовете" успяха да реализират гол. В 17-ата минута след центриране Бариентос, вратаря на "войводите" Караманов не се намеси добре и централният защитник на Локомотив Кавдански с глава вкара за 1:0.

Десет минути след попадението на Мартин Кавдански, капитанът на Локо Здравко Лазаров бе много близо до гол, но стража на Сливен се намеси подобаващо и изби с крак.

В 35-ата минута Локо достигна и до втори гол. Сержиньо стреля от границата на наказателното поле, топката рикошира и попадна в краката на уругваеца Раймонди и той хладнокръвно реализира за 2:0.

В самия край на полувремето Сливен бе много близо до гол, но Макенджиев пропуска най-чистото положение за гостите.

През втората част Локомотив започна много активно и в 50-ата минута беше много близо до трети гол. Лазаров изведе Раймонди на стрелкова позиция, но нападателят прати топката в ръцете на вратаря.

В 60-ата минута Локо направи резултата класически. Габор Ерош центрира от корнер, Дани Кики свали с глава топката на Юнес Бенжелюн и той реалезира за 3:0.

До края на мача Локо имаше още изгодни положения за реализиране на гол, но пропуски на Огунсото, Раймонди и Здравко Лазаров лишиха "черно-белите" от четвърти гол.
Още по темата: общо новини по темата: 9
12.03.2011
12.03.2011
11.03.2011
10.03.2011
10.03.2011
10.03.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Хубав мач и хубав резултат.Честита победа и идва селяните от латекса.
+4
 
 
.....Важни 3 точки в мач,който спечелихме с лекота и без излишно напъване! Предстоят ни мачове със силни съперници и нямаше никакъв смисъл да се напъваме! Прекрасно време,прекрасна посещаемост и важна победа! Някои хорица пишещи се Локомотивци по-надолу са се помъчили да "измътят" някакъв негативизъм,но напълно неоснователно и без да са се помъчили да помислят преди да пишат! Локомотив Пловдив продължава да мачка и това е повече от достойно за да се гордеем! Втори сме по голова разлика в първенството и имаме едва 3 загуби до сега! Естествено загуби тепърва ще има,но във футбола никой не е застрахован от тях! Що се отнася до Здравко,оттук-нататък и да спре да играе,той даде толкова много за отбора ни в престоя си при нас,за него само добро или нищо! Само безхаберник и жълтур биха казали нещо лошо след феноменалните му мачове с фланелката на Пловдивския любимец,Локомотив Пловдив!Здравко е на 35 и вчера висеше с 4-ти жълт картон! Защо да се раздава в предварително ясни мачове? Нека преди да пишем да мислим обективно! За мен играч на мача беше Данчо,който не спря да тича по целия терен почти до края! Успех на любимия Локомотив в предстоящия ни изключително тежък мач срещу подпирания от всякъде отбор на Ловеч и нека всеки,който може да е там! Ще бъдем уникални на трибуните,запомнете! Отбора ни е много силен,въпреки че има още какво да се желае,но съм убеден,че тепърва ще ставаме по-силни!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 13.03.2011 г.
+2
 
 
Поздрав за Победата!!! Но защо треньора смени най-добрия в Центъра - Бариентос
+4
 
 
На тези-толкова.Прилично ниво,прекрастна публика,приятно време.Кво повече искате?Общо взето се получи празник.Кво значи "слаб като игра,и добър като резултат"?Без да се напрягат момчетата взеха своето.Да играели за голова разлика...Важни са мачовете с-у лидерите!Не головата разлика!!!Цеца имаше по-лоша голова разлика,но ни би 1:0 в София,и бяха преди нас в класирането!!Не бъдете максималисти!!Опашкарите,а и не само тях,ще си ги бием "на ходом" Реално в БГ сериозните мачове на водещ отбор какъвто сме са 3-4!!САМО ЛОКО!!
+1
 
 
Сьгласен сьм и аз казах това по рано играхме много слабо ! Наи много ме боли за наще юноши видяхте какво направи веско марчев просто распиля данчо това е факт вместо дюран и такива футболисти неможе ли Веско Марчев да се вьрне в родния му клуб обеден сьм че ще играе всеки мач на 200 процента защото е кадьр на този клуб и национал на Бьлгария 4-ри наши момчета са отритнати и захвьрлени в сливен нямам думи ! Много слаб мач за наще гледаме напред обаче и отиваме в Ловеч за Победа
+5
 
 
Изобщо не съм доволен.Много слаб като игра и много добър като резултат.Ако играем така в Ловеч нищо добро не ни чака.Успех
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: