ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Левски предупреди Карвальо, че ще го изхвърлят, ако стъпи на Герена
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:43 / 09.03.2011Коментари (5)2522
© Plovdiv24.bg
И здравият Базил де Карвальо няма място в Левски, стана ясно вчера. Нападателят, който се счупи през януари и беше пратен на операция във Франция, вече е излекуван и е готов за игра. На Герена обаче не го искат. Карвальо смяташе да се прибере тази седмица в София, за да почне тренировки с Левски. От клуба обаче са го предупредили въобще да на стъпва на "Георги Аспарухов", тъй като ще го изхвърлят моментално.

За да не стават циркове, нападателят е предпочел да остане във Франция. Там той води подготовка, за да поддържа формата си. Твърди се, че тренира с последния си отбор Брест.

В същото време стана ясно, че в Левски основният противник на връщането на Базил де Карвальо е спортният директор Георги Иванов-Гонзо. Именно той обяви изгонването на нападателя през януари, когато стана ясно, че французинът има хронична луксация в рамото. Гонзо бил твърд, че след като веднъж го е изгонил, няма връщане назад. Спорът ще се решава във ФИФА, където и двете страни вече са депозирали своите изложения по случая. От Левски твърдят, че нямат подписан договор със състезателя, което автоматически обезсмисля всякакви споразумения с бившия му отбор Локомотив. От Лаута пък настояват, че сделката е в сила и си искат 300 000 евро. Самият Карвальо пък показва анекс към договор с Левски, според него това създава трудови правоотношения между него и клуба от София. До края на април се очаква от световната централа да кажат кой е прав и кой крив в целия скандал.

Източник: в. "7 дни спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
ами само ми е интересно дали пак ще им продадем някой, щото ако им продадем излиза че това с Карвальо е някакъв цирк, с който никой не е запознат
+5
 
 
Цяла България мирише от говеждите номера.
+5
 
 
И да спечелим делото, Борат никога няма да плати парите, на тях тва им е в кръвта, още от случаят с Жоро Христов. Въобще цялата работа е леш, изложиха ни отново пред цяла Европа така, както само те могат.
+3
 
 
Нека да си го върнем,и на мача с Левски да вкара 3 гола дано.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив изненада с подаръци деца от Румъния
ЦСКА-София с информация за мача с Локо
Христо Бонев се включи в кампанията "Подкрепа за българските капитани!"
Честит рожден ден на Атанас Драмов - треньорът, с когото Локомотив спечели първата си купа
Томаш бистри тактиката и състава за гостуването на Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: