ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо се плаши от съдийска сеч на "Тича"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:39 / 01.03.2011Коментари (44)4288
© Plovdiv24.bg
Съдийска сеч плаши ръководството на Локомотив преди предстоящото гостуване на Черно море във Варна, обяви административният директор на пловдивчани Атанас Узунов. Бившият международен рефер бе категоричен, че с отсъжданията на тройката е свързано единственото му притеснение относно гостуването на "Тича".

"Всички знаем как се развиват мачовете на Черно море във Варна, едва ли е нужно аз да обяснявам. Преди година си изпатихме, когато Ахмед Ахмед добута домакините до победата. Честно казано, моля се сега да е по-различно. Дано ни оставят да играем футбол. Това е единственото нещо, което искам. Не се ли намесят съдиите, вярвам, че ще победим. Ние успяхме да сглобим качествен отбор, който се бори за най-високите позиции в шампионата. Винаги излизаме единствено и само за победа, без значение името на съперника. Едно нещо ме успокоява - че мачът ще го дават по телевизията. Това до някаква степен трябва да възпре реферите от аванти за домакините. Би било твърде жалко да се изложат пред цяла България", заяви Узунов. "Не знам дали в Черно море работят добре със съдиите и честно казано не ме интересува. Според мен обаче реферите се плашат от шефовете на варненци и за това свирят по този начин на стадион "Тича", допълни ръководителят на пловдивчани.

На неговото мнение бе и наставникът на Локомотив Неделчо Матушев, който също заяви, че съдийството го плаши. "Ако кажа, че не очаквам реферите да бутат Черно море, ще ви излъжа. Виждате какви са реакциите на хората от Пирин след мача им с варненци. И на всичкото отгоре, двубоят бе в Благоевград. Щом реферите навън помагат на Черно море, какво ли остава за срещите във Варна. Мога да ви гарантирам обаче, че ние сме готови да се борим дори срещу 14 души. Каквото и да бъде съдийството, Локомотив ще преследва яростно трите точки. Повече обаче се вълнувам от метеорологичните условия в неделя, а не от реферите", заяви старши треньорът на черно-белите.

Според Матушев, лошото състояние на тревната настилка на "Тича" ще бъде в ущърб на неговите възпитаници. "За съжаление това е положението в България. На много места по това време от годината терените са плачевни, не е само във Варна. От този тъжен факт губи играта. Няма как хората да гледат хубав футбол в калта. При такива условия се получава една борба, в която е важно да излъжеш противника. Иначе Черно море са силен отбор, един от най-добрите в "А" група. От доста време играят в един и същ състав и са сработени. Очаквам много тежък сблъсък. Ние обаче ще се подготвим максимално добре", каза още наставникът на "смърфовете".

От лагера на Локомотив обявиха, че ще бъдат подкрепяни от поне 300 привърженици във Варна. "Нашите фенове ни следват навсякъде и ние винаги се чувстваме като домакини, независимо от това в коя точка на България е мачът", добави Матушев.

Източник: в. "Позвънете"

Още по темата: общо новини по темата: 14
09.03.2011
07.03.2011
07.03.2011
07.03.2011
06.03.2011
04.03.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И има защо да се плашите. Който не вярва да пита Пирин. Пък и във Варна Черно море трудно някой освен Литекс може да ги бие, но все пак ви пожелавам успех като на съграждани.
+3
 
 
Папагалите,марш на Филипово да преписвате разписанията на селските рейсове! Пък и неграмотни,бре!Шест думи-седем грешки!
+4
 
 
Феновете на локо Пловдив не реват жьлти селяци рьководството се претиснява ние отиваме и ще бьдем домакини нас не ни е страх от никои ние сме зад отбора си не като вас жьлти селяндури мрасни продажни много добре знаете за какво говора утрепки мрасни Платени фенове
+5
 
 
Немога да разбера защото пернатите селяндури пишат тук идват нови звезди принца на персия изгонения национал с 45 гола за ЦДНА какво правите тука мишки такива Комплекса Локомотив Пловдив ви тресе много и завиждате много защото мишки жьлти знаете че ако не загубим вьв Варна става Много сериозно положението ! смьрт за всички жьлти депесарски к**ви
+3
 
 
Жълтури,какво правите тука от 20 коментара 10 са на папагали!?!Мачът е Х2,дори и със съдийски тесли!
-5
 
 
с батеви наско узунов садийте са ваши стига сте плакали вие тея ако неможете да биете каде сте тръгнали?
-5
 
 
Ще биете не се притеснявайте.Черно море взеха 3 точки в Благоевград за да ги вземете от тях по югозападна линия Нако-Коко
+6
 
 
Много труден мач се очертава за Локо, но аз съм оптимист!
+6
 
 
Притесненията ни са абсолютно основателни и всички знаем защо! Освен тежкия терен,там ни чака жестока "организация"от тимаджиите и ще бъде почти невъзможно мача да се реши с футболни аргументи! На 99% съм убеден,че ще бъде изгонен наш играч и съдийските отсъждания ще бъдат повече от скандални,но все пак,Локомотив Пловдив е по-силния отбор и ако тези опасения не се осъществят,няма как да загубим този мач! Истина е,че много отрепки чакат и тръпнат,за всяка евентуална наша загуба,но това си е за тяхна сметка.....! Загуби естествено ще има и от тях на тоя свят никой не е застрахован,но нека загубите ни да са в пъти по-малко от победите!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: