ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Берберов: Марица спира участие във "В" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:43 / 18.01.2011Коментари (36)8285
© Plovdiv24.bg
Президентът на третодивизионния ФК Марица (Пд) Рангел Берберов заяви, че представителната формация спира участието си в първенството на "В" Югоизточната група.

"Няма смисъл да се продължава при тази финансова ситуация както в страната, така и в нашия клуб. През лятото се очакват много реорганизации в родния футбол и може да се окаже, че Марица отново ще играе в трета дивизия. Търся вариант да предам клуба във верните ръце, аз нямам дори и физическата сила да помагам, тъй като ще отсъствам дълго време от страната", заяви Рангел Берберов.

Бизнесменът разкри, че е осигурил минимумът от средства на ДЮШ и базата на Марица през следващите 6 месеца. Първите пари, които очакват в клуба, са от евентуалните трансфери на Георги Стефанов и Ирфан Юсеинов в Ботев (Пд).

"Изпълнителният директор Георги Фиданов ще съобщи дали ще остане в Марица. В близките дни с него имаме задачата да намерим стабилен спонсор, а пък аз като фен, след като се върна от чужбина, отново ще помагам с какво мога", заяви още едноличният собственик на маричани Рангел Берберов.

Източник: Топспорт

Още по темата: общо новини по темата: 9
28.01.2011
25.01.2011
25.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
06.01.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Добре де, марици-царевици - защо вашите благодетели от Новия Ботев не ви спасиха? Нали свършихте доста работа за тях? Или ви отмъстиха, че миналата година не спечелихте промоция и да им подарите директно мястото в Б група? Нали ревахте против Равда, че влезли и са се отказали? А вие какво направихт? Отказахте се 1 месец по-късно. т.е - същите лайна сте, само дето ревахте. Толкова ли не се виждате що за стока сте?
0
 
 
Толкова ли не се намериха 30000 лв. за спасяването на "Марица"? Ронго само от закуски да беше спестявал, щеше да изкара не 30, а 300 хиляди! Какво става с очакваните 60000 лв. за трансферите на Георги Стефанов и Ирфан Юсеинов? Жалко, много жалко, направо трагично! Пловдив не иска "Марица" да умира!!!
0
 
 
Берберов след като си собственик на отбор с традиции защо не си сложиш ръката на сърцето и си кажеш,,Това не е лъжица за моята уста''.Подари на някой клуба и се занимавай със селско-стопанска продукция.Марица ще я има въпреки теб.Няма пловдивчанин който да каже нещо лошо за пловдивската царица
0
 
 
Дано все още има някакъв шанс....Като Кършиякалия,и аз поритах малко за жълто-сините!!Забързани да "усвояват"средства,управниците зарязаха спорта!!Имаме си зам.кмет по спорта...Пловдив е на дъното във всяко едно отношение!!Особенно в колективните спортове!!Къде са отборите по волейбол,баскетбол,хандбал-закриха ги заради безпаричие!!За футбола??-ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ И БЕЗХАБЕРИЕ!!!Единственният ни представител в Агр е там ВЪПРЕКИ общинарите!!Наближават избори,и започнаха да проявяват "активност"Какво обещаха!!-да подпомагат ВСИЧКИ Пловдивски отбори!!ежегодно!!! Да ама НЕ!!Пловдивчани не забравят кмете!!И това ще го усетиш с пълна сила на изборите!!М-у другото,гласувах за тоя кретен!!
+1
 
 
Само като се замисля какви имена излезнаха от школата на МАРИЦА и ми става адски мъчно! Дано се намери начин поне школата да се развива,защото по добра школа от тази на МАРИЦА в България няма!
0
 
 
сумати големи футболисти излезнаха от тази школа и нито един не даде рамо в труден момент (:::::
+4
 
 
Жалко наистина,Маричката така да свърши...Един голям отбор си отива от футболната карта,една емблема не само на пловдивския футбол,но и на България..Дала толкова таланти на Българския футбол и не само ,а и на световния..Жалко просто как може да има такива хора като Рангел Берберов и Георги Фиданов,нямам думи да съсипеш такъв отбор и точно на 90-тата му годишнина..Като нямаш силата продай отбора ще се намерат хора които могат да дадат необходимото за идръжката на отбора.. Дано по-бързо се оправят нещата ..САМО Пловдив!
+5
 
 
Бих искал да пожелая много успехи от сърце и на Ботев и на Локомотив, и на Спартак!!!Дано не звуча премиренчески, но дано ако един умира - другите да живеят и заради него...И мили Пловдивчани моля Ви не забравяйте , че любовта към футбола няма черно-бял,жълто-черен,зелен или лилав цвят!Така ще сме по-силни!
на 18.01.2011 г.
+3
 
 
Това не трябва да става в град като Пловдив!Срам и позор!Шопите имат 5 отбора в Агр ние големите тарикати на отбор от В група не можем да подадем ръка!Марица винаги е била с най-добрата школа в Пловдив,бат Оги си знае работата,но къде е кмета може би на някой купон да награждава поредния измислен инвеститор!
+12
 
 
1921 - 2011 90 години история, традиция,хиляди щастливи деца по игрищата,десетки футболисти.А усмивките по лицата на Пловдивчани?А усмивките по детските лица?А любовта им - тя къде остава?Тя няма ли значение?Нали тя всъщност е безценна! И всичко си отива просто ей така!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Шанс за Марица! Струмска слава с много проблеми преди визитата в Пловдив
ПФК Марица: Подкрепете отбора в тежкия домакински двубой!
Марица с два много важни мача, от тях ще стане ясно бъдещето
Бивш играч на Ботев вкара 2 гола на Марица, пловдивчани с 6-а поредна загуба
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: