ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (23) | Вчера (21)
Коко Динев номиниран за инвеститор номер 1 в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:57 / 21.12.2010Коментари (33)8716
© Plovdiv24.bg
Специална награда "Инвеститор № 1 в спортна инфраструктура" учреди община Пловдив. Отличието се връчва за първи път през тази година, но амбициите на заместник-кмета в ресорите "Децата, младежта и спорта" Георги Титюков са инициативата да стане традиционна. Претендентите за наградата - бронзова статуетка, изработена от известния скулптор Слави Минев, са четири.

Сред тях е стадион "Локомотив", където е извършен основен ремонт на централния вход и съблекалните. Подменени са настилките и облицовките. Монтиран е окачен таван с ново осветление. Възстановени са сауната и басейнът към съблекалните. Изградени са два нови входно-изходни пункта. За удобството на зрителите са монтирани 6000 седалки.

В СОУ "Димитър Матевски" основно ремонтиран е плувният басейн. Подменени са настилките и облицовките. Изпълнен е пакет енергоспестяващи мерки. Басейнът е с нова пречиствателна система и сменена вентилация. В двора на училището са направени игрища за футбол и за баскетбол.

Комплекс "Надежда" включва зали за тенис на корт и на маса, както и четири корта на открито. Към обекта има съблекални, приемна, барче, стая за треньорите.

Петчленна комисия начело с ресорния зам.-кмет Георги Титюков направи оглед на номинираните обекти. Носителят на приза ще стане ясен на традиционния Коледен бал на спортиста на 21 декември.

Източник: в. "Строителство градът"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Коко Динев не само трябва да е номиниран а безспорно трябва да спечели тази награда! Имайки в предвид реалността в града ни обаче и въобще в държавата ни,ще има куп субекти,които ще попречат всячески,дошлия само преди година в Пловдив,и сътворил толкова много "чудеса" бизнесмен,да грабне приза!...Въпреки всичко,всики ние знаем,че именно господин ДИНЕВ е единствения достоен да вземе този приз,защото не само тази година а въобще от край време,в града ни не е идвал бизнесмен,който както казах,за толкова кратко време да вложи над един милион лева в някакъв обект и на всичкото отгоре,той го направи в обект,който е общинска собственост.....!Да не говорим,че подобна инвестиция в спортен обект и то от частно лице историята на града ни НЕ ПОМНИ и това е един от фактите заради които КОКО ДИНЕВ заслужава поклон до земята не само от Пловдивската общественост! Бъди ни жив и здрав КОКО и продължавай в същия дух! Коко Динев е президента мечта и съм повече от убеден,че това е само началото.....! БЛАГОДАРИМ ТИ КОКО!!!!!
+5
 
 
Браво Коко,продължавай в същия дух!Коко Динев сбъдва мечти!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+11
 
 
Да продължава да налива пари, нека и пловдивските отбори да играят евротурнири, да покажем на шопите какво значи подкрепа...
+8
 
 
Да си пожелаем догодина да има повече номинирани за тази награда!! Пловдив има нужда от това!
+7
 
 
Наистина този човек направи много за футбола и за стадиона ни и ще продължава да прави ,за това трябва да бъде награден ! Колко хора дойдоха и си отидоха обаче никой от тях не направи нищо .Такива хора като Коко Динев трябва да бъдат уважавани и ценени ,защото са на изчезване....
на 21.12.2010 г.
+8
 
 
Коко Динев заслужено трябва да спечели наградата!
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 21.12.2010 г.
+12
 
 
Напълно заслужено ще е ако Коко Динев спечели!
+10
 
 
Нека по-често да се вижда това в Пловдив!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
С късен обрат: ЦСКА 1948 взе победата срещу Ботев
Локо потвърди раздялата с Томаш, Бащата и Мирчев ще водят тима срещу ЦСКА-София
Ботев с много променен състав срещу ЦСКА 1948
Александър Томаш приключи окончателно с Локо след разправия с Крушарски?
Четирима от Локо отличени сред най-добрите в елитните юношески групи
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: