Виктор Николов отново спечели шампионата по картинг на писта "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:58 / 29.04.2024
1288
Младият пилот Виктор Николов отново беше на върха в състезанието от SWS шампионата по картинг, което се проведе на пловдивската писта “Лаута". 17-годишният местен любимец спечели и двата манша от старта в неделя (28.04).

За квалификацията Николов имаше късмет при жребия и изтегли добър карт, което му позволи да даде силно време и да потегли от първа стартова позиция в първия манш. В третата обиколка пловдивчанинът беше изпреварен от свой конкурент, но за кратко. При преминаването през бокса Виктор Николов беше перфектен и това му позволи да си върне водачеството, което без проблеми задържа до финала.

Във втория манш след перфектен старт 17-годишният пилот нямаше конкуренция и без затруднения пресече финалната линия с първо време.

Новото силно представяне на писта “Лаута" превръща Виктор Николов в основен фаворит за триумф в летния SWS шампионат по картинг при мъжете. Той е убедителен лидер в генералното класиране с комфортен аванс в точково отношение.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 19


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).