Пловдивски футболен тим показа как се бие Лудогорец в Разград

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:05 / 15.04.2024
2870
Отборът на Пълдин (Пловдив) записа втора поредна победа в националния футболен шампионат при жените. Пловдивчанки се наложиха над Лудогорец (Разград) с 2:1 като гости в двубой от 19-ия кръг.

Възпитаничките на треньора Ангел Славов стартираха ударно двубоя и още 6-ата минута откриха резултата. Автор на попадението бе Мариела Петрова.

До края на полувремето последваха множество опасни атаки, но липсата на концентрация в предни позиции попречи резултатът да набъбне.

В началото на второто полувреме домакинките успяха да изравнят.

Това обаче не пречупи момичетата на Ангел Славов и те продължиха да упражняват натиск над съперника. След куп пропуснати положения, усилията на Пълдин бяха възнаградени с гол на Мариела Петрова, която оформи крайното 1:2.

Пълдин запази третото място във временното класиране с актив от 31 точки. На първите две позиции са НСА и Локомотив (Стара Загора) с по 46 точки.

В следващия кръг Пълдин приема именно тима на Локомотив (Стара Загора).

Другият пловдивски отбор в групата - ФК Енко, завърши 1:1 като домакин на Севлиево Лейдис. Енко е на 9-о място в класирането с актив от 14 точки (4 победи, 2 равенства и 9 загуби).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 32
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).