Пловдивски футболисти с кауза за свой съученик, пострадал при катастрофа

Автор: Тодор Благов
Коментари (0)
11:56 / 11.04.2024
2918
Множество пловдивски футболисти се обединиха в подкрепа на Георги Маринов, който е на 22 години и пострада при тежка катастрофа.

Георги е учил в СУ "Свети Климент Охридски" в Пловдив, където е съученик с редица юноши на Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив).

Датата, която преобръща и бележи живота му е 06.08.2021 г. Датата на катастрофата - тогава губи сетивност и моторни функции от гърдите надолу.

Сега стартира кампания в подкрепа на Георги за лечение в Банкок, Тайланд, където му дават 85% шанс за пълно възстановяване.

Лекарите са сигурни в успеха на Георги и вярват, че ще се възстанови, защото през тези години той не се е отказал и за миг и не е спирал да тренира и да полага усилия за възстановяването си.

В помощ на Георги се обявиха множество пловдивски футболисти, сред които играчите на ЦСКА Станислав Шопов и Християн Петров, както и юношата на Ботев и настоящ футболист на Крумовград Димитър Тонев.

Повече информация за кампанията можете да откриете на този линк.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 6
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).