ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (9) | Вчера (9)
Карвальо: По-опитен съм от Дембеле, но не искам да се сравняваме
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:56 / 08.11.2010Коментари (32)5452
© Plovdiv24.bg
След поредния си гол с черно-бялата фланелка, нападателят на Локо Пловдив Базил дьо Карвальо гостува в София на "Актуално студио Дерби". С него бе и защитникът Юнес Бенжелюн. Карвальо коментира предшественика си в Локо Гара Дембеле, разказа за кариерата си до сега и бъдещето на Локомотив Пловдив. Част от нещата, които той сподели пред софийските журналисти, Карвальо вече разказа за пловдивските фенове в интервю за Plovdiv24.bg миналата седмица.

"Не искам да се сравнявам с Гара Дембеле. Двамата сме приятели. Може би имам малко повече опит от него, защото съм по-възрастен", заяви Карвальо.

"Предстоят ни трудни срещи с ЦСКА и Черноморец, но ще се опитаме да ги спечелим, ако играем както срещу Левски. Локомотив не трябва да продава играчите си, ако иска да постига успехи", добави още нападателят.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Карвальо е прав, че не трябва да си продаваме футболистите, въпреки че продажбата може да донесе на клубът ни добри приходи (Коко взе Дембеле безплатно и го продаде за 600к. )
+6
 
 
Щом крака на Лаута ми стъпи сърцето ми диво тупти и песен започвам да пея която от вътре кипи. За моите вечни герои за моите вечни мечти защото обичам те Локо и всичко, за мене си ти!
+6
 
 
Момчета черпя Ви с едно дето го съчиних току що :):):) " НИИ ЩЕ БЪДЕМЕ ЕДИННИ, И ЩЕ СМЕ ОТБОР МАШИНИИ!!!ВЪВ СОФИЯ ЩЕ ПОЛУДЕЕМ, И ЛОКО ПЛОВДИВ ЩЕ ВЪЗПЕЕМ!!!АКО СВИНЕТЕ СЕ ОПЪВАТ, ТО ЧЕРНО БЯЛ ЩЕ ГО СЪНУВАТ!!!АКО ЩЕ ВИКАМЕ ВИСОКОО, ТО ЩЕ БЪДЕ САМО ЛОКОООО!!!:):):) Дано ви хареса Аиде Локо, неделя всичко що е черно бяло на националният да к.еца Цеца!!!
+5
 
 
От сърце се надявам Карвальо,Крачунов и още 2-3-ма играчи,които правят класата на отбора ни да НЕ бъдат продадени през зимата! Очаквам го,но това ще бъде тотално противоречиво ако наистина имаме цели от рода на огласените от ръководството, а ние определено можем да ги постигнем и то не с кой знае,какво усилие! Мощно да подкрепим отбора в софия и нека за пореден мач покажем на България,че сме най-уникалните фенове! За успеха в неделя съм напълно убеден но в тази среща ще има доста субективни фактори за да НЕ спечелим! Един евентуален неуспех обаче не трябва да ни вълнува в никакъв случай и за това всеки уважаващ себе си ЛОКОМОТИВЕЦ е длъжен да бъде на мача в неделя! УСПЕХ НА ЛЮБИМИЯ ЛОКОМОТИВ И НЕКА ВСИЧКИ ДА ГО ПОДКРЕПИМ ТАКА,КАКТО САМО НИЕ МОЖЕМ!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+9
 
 
Където и да идем, ний сме домакини.....
+8
 
 
Ако съдията е що-годе нормален ще размажем и свинете! Напред , машини!
на 08.11.2010 г.
-4
 
 
честно казано все ми е тая дали ще бием чорбата или не, важно е момчетата да играят за нас, със желание и сърце.. и ние ще сме доволни всички без изключения. Все пак другия полусезон и лефски и цска идват на Лаута.....
+10
 
 
Играйте за нас,ние ще се бием за вас!Време е да отнесем и Чорбата!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица на Величко Величков бие с 6:2
Треньорска битка! Левски и Крумовград се надцакват за бивш наставник на Ботев
Пловдивчанин се ядоса след Вечното дерби, започва титуляр на "Колежа"?
Академик Пловдив спечели бронз от държавното първенство до 19 г.
Ботев пусна още билети за мача с ЦСКА-София, бройките са ограничени
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: