Акрапович нападна играчите си след загуба: Аматьорщина! Ще взема драстични мерки

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:57 / 12.03.2024
2716
Бившият треньор на Локомотив Пловдив и ЦСКА-София Бруно Акрапович изпусна нервите си и нападна остро част от своите футболисти. Това стана след загубата на неговия тим Железничар (Сараево) с 1:2 като гост на последния в класирането Звезда 09 в двубой от 22-ия кръг на елитния шампионат на Босна.

"Железничарите" са застрашени от изпадане, тъй като останаха с актив от 23 точки, колкото имат отборите на Игман Кониц и Тузла Сити. По-малко точки има само Звезда 09 - 17 пункта. От групата изпадат последвине два отбора в крайното класиране.

Откакто пое Железничар, Бруно Акрапович записа само една победа (3:0 в градското дерби срещу Сараево), едно равенство и две загуби.

"Вече втори мач попадаме в ситуация, в която не знаем какво да правим на терена. Това е от наивност и от аматьорска реакция. Очевидно е, че имаме работа с господа, които си избират в кои мачове да играят. Които пред нашите фенове и добър стадион знаят как да изпълнят указанията и задачите, които поставям, а след това избират кога "да вдигнат ръка". Мисля, че е време да променим това! Ще взема някои драстични мерки, които няма да им харесат. За първи път атакувам отбора, но мисля, че трябва да има по-твърда реч в съблекалнята. Ще въведем мерки, които няма да са популярни", закани се Бруно Акрапович, цитиран от официалния клубен сайт.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).