Футболист на Атлетик (Куклен) с 4 шева в болница след жесток побой на мач в Несебър

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
16:08 / 24.02.2024
7033
Футболист на Атлетик (Куклен) e с 4 шева в болница след жесток побой на стадиона в Несебър, научи Plovdiv24.bg. Става въпрос за Виделeн Сердарски. След като е бил зашит, той е освободен от лекарите за домашно лечение. 

Както вече информирахме читателите си, грозните сцени се разиграват на полувремето на мача между Несебър и Атлетик от 21-ия кръг на Трета лига - Югоизточна група, при резултат 0:0.

В съблекалнята на гостите нахлуват няколко лица, сред които основния спонсор на Несебър и се саморазправят с футболистите. 

Двубоят е прекратен и е извикана полиция. Цялата съблекалня на отбора на Атлетик (Куклен) е в кръв, което се вижда и от прикаченото по-долу видео.

Дежурен делегат на двубоя е Васко Петев от Хасково. Очаква се на база на неговия доклад да последват жестоки санкции за отбора на Несебър, като не е изключено дори да се стигне до изваждане от групата.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).