ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Почти без здравословни проблеми за гостуването на Ботев в Съединение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:45 / 24.09.2010Коментари (82)10598
© Plovdiv24.bg
Почти всички футболисти на Ботев Пловдив вече са здрави и готови да участват в мачовете на отбора, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Предстоящият двубой с Гигант Съединение ще пропуснат единствено Иван Танчовски, който лекува ахилеса си, и Стефан Костадинов, който все още тренира на индивидуален режим, но състоянието му се подобрява. В групата попадна Запрян Иванов, както и Илиян Христов, пропуснал гостуването в Стамболийски. Мачът с Гигант ще се играе в неделя в Съединение от 17 часа.

"Отборът днес проведе първото си занимание след срещата в Стамболийски. Има настроение в отбора, момчетата вече са здрави. Даваме си сметка, че мачовете с отбори от региона са най-трудните. В Съединение играят момчета от пловдивските школи, които искат да се докажат, да направят впечатление. Ние сме достатъчен дразнител за тях. Убеден съм, че ще ни чака една много сериозна битка. Чакаме мача, подготвени сме и трябва да вземем три точки", това заяви на пресконференция преди мача старши-треньорът на отбора Марин Бакалов.

"От отбора ще искам максимална концентрация и да подходят отговорно. Този сгъстен цикъл, вече загубихме представа кога е сряда, кога неделя - защото навсякъде където отиваме става празник са града - с мажоретки, състави, програми", каза още Бакалов.

"Както ние като клуб се развиваме от нулата като структура, така
и публиката се развива и създава уникална атмосфера, и в Пловдив, и в градовете, където гостуваме. Положителните неща, които се случват са много повече от дребните индивидуални прояви, които петнят името на отбора. По-редно е да се обръща внимание на положителните неща, песните, хореографията, атмосферата. Аз на наш терен дори в най-силните години на Ботев не съм бил свидетел целия стадион така да подкрепя отбора. Ние приветстваме това поведение, но ще бъдем критични към тези фенове, които могат да хвърлят петно върху отбора. Мисля, че сме на прав път, както като отбор, така и като публика. Ако се направи класация по присъствие на феновете на стадиона, сигурно ще сме в топ3, ако не и на първо място", заяви старши-треньорът на "канарчетата".

"Групата ни е от 23-ма души. Давам възможност срещу по-слабите отбори на някои от основните футболисти да починат. Моето желание е хората, които натрупват умора да бъдат облекчени. Днес правехме комплексно възстановяване. От това, което виждам, отборът се намира в много добро състояние и на този етап няма умора, надявам се така да продължава. Ние целим да постигнем максимален брой победи. Имам представа за отборите на Созопол и Нефтохимик, но срещите с тях са към края на първенството и сега целим да не грешим срещу другите съперници и претендентите ни просто да не могат да ни стигнат", завърши Бакалов.
Още по темата: общо новини по темата: 2
26.09.2010
23.09.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Колко ПОЗОР в жълто ! Срамите името на Христо Ботев ! Спрете да рекетирАТЕ и мизерствате из цяла България, ДПС мисирки ! И във В група не е за такива едноклетъ4ни ! Всяко село ви рабра комплексите ! Да освободим България от селската 4ума !
+2
 
 
УТРЕ ЦЯЛ ПЛОВДИВ В СЪЕДИНЕНИЕ!!! ДА ПОКАЖЕМ ЧЕ ЛЮБОВТА Е ЖЪЛТО-ЧЕРНА!!!
+2
 
 
Обичам Ботев и това е ЗАВИНАГИ! Напред мой Ботев!
+14
 
 
Успех , съграждани ! Да им покажем кой град трябва да е футболната столица !
+6
 
 
Айде много поздрави на всички докомотивци,които се мешат в темите на Ботев от СЛАВИЯ и локомотив сф-да си гледат кретащото отборче в А група и да мълчат,защото точно благодарение на милосърдието на бат Венци Стефанов са още там и не са в групата ,която им приляга повече!Успех Ботев!
+6
 
 
Айде стига сте им обръщали внимание на комплексарските мнения! САМО БОТЕВ!!!!
-18
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+2
 
 
На гостуването във Димитровград едни приятели ми казаха в последния момент че нямат място в колата,намерих си превоз,но когато отидох на мача същите тези приятели дето нямаха място в колата бяха само двамката.Е тези вече"приятели"пак ме канят да ходя с тях на мача в Съединение но аз им казах че неискам да им развалям семейния уют.Давам този пример защото усещам че организацията ни за гостуванията са на много ниско ниво.С една дума всеки да се оправя сам.А уж всички сме едно цяло.И имам информация за много случаи като моя,и това говори че не сме единни.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: