ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Неделчо Матушев: Трябва да се промени манталитета и виждането на футболистите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 23:18 / 19.09.2010Коментари (7)3484
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Локомотив Пловдив Неделчо Матушев изрази съгласие с капитана Здравко Лазаров относно това, че трябва да задължително да се променят нещата и че не може тимът да играе по този начин при гостуване. Ето какво каза още той:

Не се получи това, което искахме. Нашият отбор изигра един слаб мач и този резултат го показва. Искам да честитя заслужената победа на Локомотив София. Повече я търсиха и повече се стараха. Явно в нашия отбор има върху какво да се работи. Показва едно лице в Пловдив, друго навън, върху което ние много пъти сме говорили, че трябва да имаш сърце и да показваш дух и да го показваш както у дома, така и навън.

Нашето обяснение, че отборът тепърва се сглобява. Доста нови футболисти има и може би им трябва време, но това не трябва да ги оправдава. Работим всеки ден в тази насока и се надяваме, че в следващите мачове Локомотив ще показва друго лице в гостуванията.

Трябва да се промени манталитета и виждането на футболистите. Виждате колко много хора дойдоха от Пловдив да ни подкрепят. За тази публика трябва да се играе и футболистите трябва да дадат всичко от себе си.

Тази седмица ще поработим върху психиката и да се успокоят футболистите. Може би тях това ги тормози, че ние като треньори и като техническо ръководство искаме те всеки мач да побеждаваме и те трябва това да го разберат.

Не успяхме да се възползваме от игровото предимство с човек повече. Нашият отбор се обърка след гола, не можа да намери себе си и това даде отражение на крайния резултат.

Още по темата: общо новини по темата: 17
21.11.2010
21.11.2010
21.11.2010
21.11.2010
21.11.2010
20.09.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ ПЪРВО МАНТАЛИТЕТА НА РЪКОВОДСТВОТО, И ЧАК ТОГАВА НА ФУТБОЛИСТИТЕ! С АЛЪШ-ВЕРИШ НЕ МОЖЕШ ДА ИЗГРАДИШ ОТБОР! ЕДИН ПЪТ ГИ КАРАШ ДА ИГРАЯТ, ДРУГ ПЪТ ДА ЛЯГАТ, И НАКРАЯ ИМ ГОВОРИШ ЗА ЛИГА ЕВРОПА - ЗА КЪВ МАНТАЛИТЕТ СТАВА НА ВЪПРОС НЕ ЗНАМ?!
+5
 
 
В този отбор на Локо има не повече от 3,4 футболиста които могат да играят на ниво евротурнири за кадето се точеше Зума, всичко друго е пълнеж, а Кавдански,Бенжалун,Том,В.Георгиев,Керчев може би пропускам даже някой - не стават за отбор който има амбиций различни от борба за оцеляване.Зума да размисли малко а не само да бълва глупости по медиите, как може най-добрия ни футболист да е на 34 години!?Другите се движат като на забавен каданс...голяма мъка.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: