Георги Онов тръгна с победа в Свищов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:47 / 01.11.2023
1030
В изпълнен с интересни моменти мач Академик отстрани Локомотив (Горна Оряховица) от турнира за купата на Аматьорската футболна лига. "Студентите" се наложиха с 3:1 над настоящ носител на трофея. Двубоят бе финал на Област Велико Търново, а победителя ще играе с победителя от област Габрово, един измежду Севлиево и Боруна (Царева Ливада).

“Железничарите" поведоха още в 13-ата минута с гол на Даниел-Виктор Кънчев. След много силно второ полувреме, свищовлии успяха тотално да променят ситуацията на терена и да обърнат везните в своя полза. Първо Момчил Емилев изравни в 61-ата минута, а в 70-ата капитанът Иван Ганев бе точен от дузпа, осъществявайки обрат за 2:1. В края на мача Димитър Николов оформи крайното 3:1 с красив индивидуален пробив.

След последния съдийски сигнал се наложи охраната да озъптява част от играчите и ръководство на Локомотив, които потърсиха саморазправа със съдийската тройка и част от играчите на Академик, но до по-сериозни сцени не се стигна и играчите и на двата отбора се отправиха да оберат овациите на публиката.

И така след мъжка и борбена игра, отборът на Георги Онов успя да надиграе най-силния отбор в нашата група, за радост на многобройната публика, която създаде невероятна атмосфера на стадион "Академик" каквато не бяхме виждали дълго време, съобщава сайтът на тима от Свищов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 15


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).