Привърженици на Локо и Ботев организират благотворителен турнир в подкрепа на Вили

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:45 / 11.10.2023
4102
Привърженици на пловдивските футболни клубове Локомотив и Ботев, сред които има и бивши футболисти, организира благотворителен футболен турнир "ПОДКРЕПА ЗА ВИЛИ В БОРБАТА ЗА ЖИВОТ", научи Plovdiv24.bg. Надпреварата ще се проведе на 12 ноември (неделя) в зала "Атрим" в Пловдив. Към инициативата ще се присъединят още известни бивши и настоящи футболисти, които ще направят отделни призиви в профилите си в социалните мрежи.

"Младо момиче се изправя пред най-трудната битка в своя живот. Нека да се опитаме да помогнем и покажем, че в трудни времена българинът е запазил човешкото в себе си", написа бившето "канарче" Борис Благоев - Фиго в профила си във Фейсбук.

Вилиана Нейкова е на 39 години и е сестра на един от най-дейните фенове на Локомотив Пловдив - Атанас Нейков.

Вили от години се бори с множествена склероза, но въпреки трудностите, не се е предала нито за миг! За нещастие, през август месец тази година е диагностицирана с рак на белия дроб. След проведени множество изследвания и консултации в турска клиника, Вили получава оферта за лечение, но сумата е непосилна за нея и семейството ѝ. За да се пребори с поредното изпитание в нелекия си живот, Вили се нуждае от нашата съпричастност и финансова помощ, написаха и привържениците на Локомотив Пловдив от Организация Трибуна Спортклуб, които също призоваха за финансова подкрепа към Вилиана Нейкова.

Начините, по които можете да помогнете, са:

Банковата сметка на Вилиана Нейкова:

BG59 CECB 9790 10J4 7574 00

Титуляр: Вилиана Нейкова

Основание: Дарение за лечение

Револют: VILIANS9EY


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 13


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).