ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (26)
Лудост в "Коматево"! Четири червени картона, гол от центъра и победа за Локо в последната минута в дербито!
Автор: Тодор Благов 19:43 / 27.09.2023Коментари (3)9549
© Plovdiv24.bg
Истинска футболна лудост! Само по този начин може да бъде описана драмата при дублиращите отбори на Ботев и Локомотив, завършила с успех с 2:1 за "черно-белите".

Четири червени картона, над десет жълти картона, гол за Ботев от центъра и победен гол за Локомотив в 93-ата минута. Това бе шоуто между "канари" и "смърфове" в Трета Лига.

Срещата от 9-ия кръг на Югоизточната трета лига се игра на Спортен комплекс "Никола Щерев - Старика". Ботевистите стартираха по-добре мача и в първите минути контролираха инициативата, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Още в първите секунди вратарят на "смърфовете" игра с ръка извън наказателното поле, но превърналият се в главно действащо лице Владимир Вълков подмина ситуацията. След 120 секунди игра двата тима се спречкаха сериозно в центъра на терена, а ситуацията завърши с жълти картони и за двата тима.

В 9-ата минута бе даден старт на шоуто, наречено пловдивско дерби. Костадин Татаров вкара феноменален гол от центъра на терена, прехвърляйки вратаря на "смърфовете" за 1:0.

В 17-ата минута, в рамките на няколко секунди, "канарчетата" изтърваха две чисти положения за гол. И някъде тук "черно-белите" се посъбудиха и на свой ред започнаха да диктуват събитията.

В 27-ата минута дойде първият удар към вратата на Ботев, а в 33-ата минута Панев отрази шут към "жълто-черната" врата. Секунди по-късно играч на "черно-белите" получи втори жълт и респективно червен картон за грубо влизане в центъра на терена.

Този картон не промени статуквото на терена и Локомотив продължи да бъде по-дейният отбор и в 39-ата минута Костадинов вкара много красив гол, като с техничен удар прехвърли Панев от 15 метра за 1:1.

След почивката водените от Даниел Коен "канарчета" играха много плахо, като предоставиха изцяло инициативата на своите гости. В 60-ата минута съдиите направиха шоу за публиката, след като на три пъти при спирания на играта не успяха да извършат смените в състава на Ботев.

В 64-ата минута опасна атака за Ботев отдясно завърши с остро центриране, а само добрата изява на бранител предотврати сигурен гол. В 66-ата минута удар от 20 метра бе спасен от вратаря на "канарчетата".

В 67-ата минута численото равенство на терена бе възстановено, след като втори жълт и респективно червен картон получи Димитър Папазов от Ботев. В 71-ата минута нова добра изява на вратаря на "жълто-черните" предотврати обрат в резултата.

Обрат настъпи в бройката на футболисти на двата отбора в следващата минута, когато за втори жълт картон бе изгонен Ивайло Видев от "канарчетата". В 75-ата минута момчетата на Христо Златински нацелиха напречната греда от фаул.

В 83-ата минута лудостта продължи да придобива още по-големи размери, след като меле в центъра на терена завърши с трети червен картон за Ботев - този път за Атанас Йорданов. В 90-ата минута далечен удар бе избит с мъка от вратаря на "канарчетата".

Черешката на тортата настъпи в добавеното време на срещата. В 92-ата минута играч на "смърфовете" нацели страничната греда с ножичен удар, топката бе избита в тъч, а при неговото изпълнение Виан Станков с глава изпревари всички в наказателното поле, хвърляйки в екстаз своите съотборници.

След края на мача Даниел Коен си навлече гнева на група от "жълто-черните" фенове, които изразиха недоволството си от представянето на тима.
Още по темата: общо новини по темата: 172
25.04.2024
25.04.2024
24.04.2024
24.04.2024
24.04.2024
24.04.2024
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
До кога ще ви зануляваме с тея голове от центъра?
+5
 
 
Има ли смисъл да напомням за ПЕТАта и Шест на нула и вечното зануляване, или вече и невярващите жълти приятелЕ, го разбраха?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Легенди на Ботев и Локо присъстваха на основаването на нов футболен клуб в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: