ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо завършва селекцията с чужденци, взе Саканоко
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:38 / 05.08.2010Коментари (19)3657
© Plovdiv24.bg
Нападателят Басалия Саканоко подписа окончателно с Локомотив Пловдив, научи Plovdiv24.bg. Юношата на Андерлехт, родом от Кот Д'Ивоар е последният, заел свободно място за чужденец извън ЕС в тима. За момента обаче той няма да може да играе, тъй като на Лаута още чакат жълтата карта на футболиста.

"В момента мога пред всеки да заявя, че в България няма отбор, който да има по-качествени футболисти от нас. Изисква се време да се сработят, защото имаме много нови, но на всеки пост имаме равностоен състезател", заяви Христо Бонев. Той добави, че футболистите, които дойдоха на проби от Бразилия са качествени, но няма да вършат работа на Локомотив и за това за отпратени да се прибират.
Още по темата: общо новини по темата: 188
12.02.2011
26.11.2010
05.10.2010
15.09.2010
14.09.2010
13.09.2010
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Децата са най-голямото богатство
на 06.08.2010 г.
0
 
 
Абе, момчета не ви разбирам понякога, честно. В тази тема нямаше нито един фен на Ботев, по който да плюете и обиждате и започнахте по между си да се карате. Ами, нормално е Зума да им поставя високи цели и изисквания, това са изисквания поставени, от собственика на клуба и той е длъжен да се съобразява с тях. На второ място, но не и по значение, е и факта, че всеки уважаващ себе си човек, поставя високи цели пред себе си, за да има стимул за успех. Няма начин, да не си поставяш високи цели и да постигнеш невероятни резултати. Ако утре вземе, че се сбъдне прогнозата на Зума за място в тройката, ще е най-великият. Призовавам всички ви, да изказвате и пишете мнения, от които няма да се срамувате утре и ще успеете смело да застанете зад изречените от вас думи. На мен ми е чудно едно, как без да имате пряк поглед над играта на тези момчета им сложихте чертата, като обречени. За мен най-важното за успеха е да играят със сърце, заради емблемата на отбора, заради гласуваното им доверие, от страна на ръководство, треньори и фенове. Не забравяйте, че 80% от успеха се дължи на това силно да повярваш в него, а останалите 20% са шанс. Вярвайте силно в успеха на любимият отбор, най-малко заради факта, че това е отбора, който ще ни радва през предстоящият сезон. Ако и футболистите ни са толкова скептично настроени, както вас, значи наистина сме обречени на провал. Успех Локо, има хора, които вярват на 100% във вашите възможности, от вас зависи сега, да оправдаете нашите очаквания.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+4
 
 
Какви грандомаски изепки бе момчета. Това е Христо Бонев!!!! Той не може да се бори за живуркане в средата. Винаги ще има високи цели. И вие всички трябва да се радвате на това. Имайте търпение. Локомотива ще набере скорост много по-бързо от колкото очаквате
-2
 
 
Ох, и мен напоследък много ме притесняват необмислените и грандомански изцепки на Зума! Той нека си тренира отбора, ама ако повече си мълчи - по-добре! Нека първо дойдат резултатите - пък после - приказките! Че иначе - рибата още в морето, а Зума приготвил тигана! Нека помощникът му говори преди мачове, а той - след мачовете! Май така ще е по-добре! Фаталист съм, че след големи закани, обикновено сме оставали посрани!
-2
 
 
Зума нацяло испуши вече, с твърденията си че разполагаме с най-добрите футболисти в България става най-малкото смешен.Интересно ми е какво ще е оправданието му ако и в събота не спечелим?!Дано само не е отново подценяването и горещото време...
+1
 
 
Soyer:ти малко мислилиш ли бе глопак...стига с тея твои прости коментари все,че ми писна вече... не виждаш ли че ни трябва в момента наи вече нападател а нямаме повече места за чужденци...затова са били отпратени бразилците затожа гледаи да не четеш през редовете... ако бешe прочел правилно заглавието на темата(Локо завършва селекцията с чужденци ).....щeшe да си спестиш ненужния коментар... а относно до коментара на смърф че Басалия Саканоко е добар явно не си чел биографията му затова се поразровичkaи малко по назат в писаното от plovdiv24.bg и после си направи заключeнията...!!!!!
+3
 
 
Тоя по името му личи, че е машина! Басалия Саканоко!!!!!
на 05.08.2010 г.
+3
 
 
Не ми е ясно защо се отпращат кoито са дошли, след като няколко дена преди това беше казано, че всеки качествен футболист ще има място в отбора... от къде на къде ще махаш качествени играчи, а ще държиш хора със съмнителни възможности и недоказани таланти.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: