ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Любимият на Софи Маринова не може да стои мирен, арестуваха Гринго за нападение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:44 / 02.08.2023Коментари (1)2725
© Фейсбук
Бившият съпруг на Софи Маринова – айтозлията Тодор Давидов-Гринго е арестуван за брутален екшън пред автомивка в града. Той нападнал с нож свой съгражданин заради стар конфликт помежду им и го заплашил, че "ще го направи на две парчета“, твърдят от "Флагман". 

Криминалната сцена се разиграла във вторник посред бял ден, разкриват източници. Двамата били в обтегнати отношения, тъй като от една година Гринго дължал голяма сума пари на въпросния мъж, а след това се покрил.

Те случайно се засекли в автомивката.

Мачото на Софи Маринова побеснял, след като другият попитал за парите, извадил нож и се опитал да го нападне. Други мъже са успели да ги разтърват. Гринго духнал от мястото, но срещу него е подаден сигнал и днес той е арестуван в РУ-Айтос.

"Скочи ми с нож, искаше да ме убие, каза, че ще ме направи на две парчета и че ще ми запали колата", разказва Ахмед Ахмедов, който вчера бе нападнат от бившия съпруг на Софи Маринова Тодор Давидов-Гринго. Наш екип го откри минути след срещата му с адвокат. 

"Баща ми почина и няколко месеца по-късно реших да продам колата му, преди това бях докарал от Франция и един Фолксваген Пасат, реших и него да го махна. С Гринго се разбрахме за 9 хиляди лева да ги вземе. Уж всичко беше точно.

Имам и звукови записи в месинджър, в които ми обяснява, че ще ми даде часовник, който струва 1000 лева, останалата сума от 8 хиляди пък на два пъти – 4-5 хиляди през август (миналата година) и останалата сума – през септември, преди да замина отново за Франция.

Като стана време да си искам парите обаче той буквално изчезна. Нито ми отговаряше на съобщенията, нито на телефонните обаждания. Накрая ме блокира отвсякъде“, разказал Ахмед Ахмедов. 

Той скоро пристигнал отново и решил на всяка цена да си потърси парите. Всичките му опити да се свърже с Гринго обаче били неуспешни. До вчера. Отишъл в автомивка "Мъни“. Собственикът Феим му обяснил, че Гринго също е оставил колата си, в момента го няма, но трябва да се върне.

"Реших да го почакам, за да питам за парите. Дойде, поздравих го, той отказа да говори с мен. Питах го дотук ли трябваше да стигнем, но той побесня, бутна ме и изкара нож, с който ме заплаши. Искаше да ме наръга. Крещеше ми:

"Ще те направя на две парчета, ще те излежа 3-4 месеца и пак ще съм на свобода. Не ме ли знаеш, никой в България не иска да си има работа с мен. Ти къде си тръгнал?! После ми каза "Имаш хубава количка гледам, внимавай да не ти я запалят. Дойдоха после други мъже и той тръгна нанякъде“, обясни още пострадалият. 

Ахмедов се обадил на тел. 112. На място веднага пристигнали полицаи, на които подробно разказал за нападението. Той е издирен и арестуван за заплахите, съобщиха наши източници.

Нападнатият айтозлия каза, че ще си търси правата в съда, той вече се е консултирал с адвокат. "Не ме е страх от него, няма да оставя нещата така“, категоричен е той.


Още по темата: общо новини по темата: 7051
05.04.2024 »
01.03.2024 »
29.02.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1176 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
България в еврозоната
Олиото стигна цената на зехтина
Природни стихии
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: