ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив иска финансова помощ от общината за стадиона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:55 / 15.06.2010Коментари (93)11015
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Локомотив Пловдив е изпратило писмо до общината с молба за финансова помощ за реконструкцията на стадиона. "Сумата не е 250 000 лева, както се тиражира на някои места, но наистина има такова писмо. Стадионът е общински и смятаме, че и те трябва да се включат в реконструкцията", заяви за Plovdiv24.bg Атанас Узунов.

В момента средствата за ремонта се осигуряват от президента на тима Константин Динев, който през зимата финансира и друг ремонт на административната част на стадиона. Реконструкцията, която се прави, е наложителна за да може комплекса да вземе лиценз за мачове от "А" група и Локомотив да играе срещите си в Пловдив.
Още по темата: общо новини по темата: 98
06.10.2016
31.08.2016
26.08.2016
25.08.2016
23.08.2016
19.08.2016
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
"1,4 милиона лева ще глътне капиталният ремонт на спортна зала "Дунав" в район "Източен" - за някаква невзрачна заличка! Бойко - вкарай ги в затвора жълтите вмровски боклуци! А Славчо направо го прати в отделението за педофилите при бай Осман!
0
 
 
"1,4 милиона лева ще глътне капиталният ремонт на спортна зала "Дунав" в район "Източен"- каква е тая световно неизвестна т.н. спортна зала и за нея толкова пари от бюджета на общината!? Ей, Славчовци, внимавайте в картинката, защото лошо ви се пише на дупетата! Жълт идиот, дай половината от тези пари поне за общинската собственост все още - стадион Лаута, на който играе единствения пловдивски футболен клуб, защитаващ честта на града ни в А-група! А това, че въпросната "зала" е корупционна хранилка за приближени, това е ясно и за слепите!
-4
 
 
Ае, пичове, като гледам как са я подкарали - тия ви заравняват стадиона бе... направо го премахват.
+3
 
 
НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЖЪЛТ КМЕТ ЗАЩОТО ВИЖДАТЕ ДО КЪДЕ НИ ДОКАРА.НИКОГА ПЛОВДИВ НЕ Е БИЛ ТОЛКОВА ЗЛЕ .А ЛОКОМОТИВ ЩЕ СЪГРАДИ НОВ СТАДИОН ВЪПРЕКИ ЖЪЛТИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ .
на 16.06.2010 г.
+6
 
 
Струва ми се че въпреки жестоките рестрикции от правителството,общината при всичките си обещания които даде трябва да помогне на всички спортни клубове.Тук не става дума само за футбол-в никакъв случай! Много работи се говореха,басейни,гимнастически салони,зала Дунав,стотици хиляди за всеки от футболните клубове и накрая ядец! Относно футбола пари трябва да се дадат на принципа спрямо участието и да речем на Локомотив около 100 000,Спартак 75 000 а на Марица и Ботев по 50 000.Това са и много и малко пари,зависи как ще ги оползотвориш,но аз съм абсолютен скептик защото преди по-малко от месец самия атанас узунов разпалено разцепваше спортната общественост как не трябвало да се дават пари!!! Тогава въпросният господинчо трябваше да впрегне излишната си енергия,но да я впрегне в градивен план и да направи пресконференция но обща със всички клубове и да застанат там и президентите и хора като Бакалов,Бонев,Люсито Божилов и да припомнят на Титюков какво се обещаваше а какво се прави.Сега след онази позорна,неградивна и анти-Ботев пресконференция вече смятам,че всеки ще се спасява по единично и накрая всички ще се издавим.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Пловдив е само наш! Вечно наш!
на 16.06.2010 г.
0
 
 
Някой знае ли колко точно наем плаща "г-н Динев" (не знам какво му господинското на тоя селски дебелак) на община Пловдив? Ако никой не знае, да ви подскажа ли? Лесно е "общинска собственост - поддържайте я", но като дойде време за "платете си за ползването на общинската собственост" - какво се получава? :)))
0
 
 
Общината е повече от длъжна да отдели средства за ремонта на стадиона на единствения Пловдивски клуб в елита! Общината е толкова длъжна на Локомотив,че колкото и да даде ше е недостатъчно! Всички помним как през 2003-та,когато се срути една от трибуните от общината не пратиха дори един багер за да разчисти руините от бедствието сполетяло тяхната собственост! После само преди 3 години за по-малко от 3 денонощия отделиха над 50 000 лева за да направят оградата на "кънчова поляна" за да може клубчето играещо по онова време там да започне сезона! А само преди малко повече от месец нашите градоначалници отделиха 400 000 лева за базата на стадиона чийто отбор ще участва в аматьорския ни футбол от новия сезон! Само заради тези фрапиращи факти общината и всички градоначалници са задължени да спонсорират с някаква сума ремонта на собствеността си а в частност стадиона на който ще играе най-високо стоящия ,повече от десетилетия в града ни клуб а именно Локомотив Пловдив!!! Що се отнася пък до идиотските твърдения,че Коко нямал пари ще ви кажа само,че господин Динев не е длъжен по никакъв начин да инвестира огромни суми в нещо.което по никакъв начин не е негово и съвсем основателно клуба иска и трябва да получи значителна сума за ремонта! Коко Динев е толкова богат,че да построи нов стадион и даже два,но въпроса е принципен и само глупак би налял средства в чужда собственост без да поиска участие от собственика и! А по въпроса за стадион Пловдив тук въобще не става дума,защото тук темата е за единствения стадион на който се прави някакъв ремонт от както комунизма си замина и то със средства не от държава и община а от частен доброжелател,което е позорен факт за поредната шайка градоначалници имащи даже наглостта да контролират и инспектират това възхитително и достойно начинание от страна на Коко Динев! Въпреки всичко черно-белите фенове трябва да бъдат спокойни,че за новия сезон,елитния Локомотив Пловдив ще има обновен стадион със или без помощ от малоумните ни и безочливи,жълти градоначалници,но факта ,че тези мошеници трябва да отделят пари за тяхната собственост няма да бъде подминат от никой в Локомотив и дано в най-скоро време тази жълта върхушка да отдели средства за стадин "лаута",защото идват избори а управляващите града ни се избират от нас гражданите за да работят за всички в него а не само за едно клубче,което вече го няма в професионалния футбол!
+4
 
 
Истината е, не че Коко няма пари, а иска да види какво ще направи общината, след като в момента финансира ремонтите на стадион Христо Ботев, дали ще предостави същата сума и за другия общински стадион Локомотив. Тъпака Славчо така си го нахака, пак му лъсна жълто-черния вмирисан задник... Славчо, вади същата сума, която си приготвил за Христо Ботев, и за другия общински стадион, празнотиквенико!
0
 
 
ботевисти не четете новините за буферите и не изказвайте мнения
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо прекъсна негативна серия с класика срещу Карнобат
Финалът за Купата ще е на стадион "Христо Ботев", но от следващия сезон
Събраха се! Бивши играчи на Локо взеха властта в традиционен български отбор
Първо в Plovdiv24.bg: БФС насрочи градското дерби при дублиращите отбори! Мачът ще е на "Лаута"
Локомотив пусна билетите за последния мач от редовния сезон
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: