Обявиха програмата за откриването на "Колежа". Кметът: Такова нещо в България не е правено от 50 години

Автор: Васил Динев
Коментари (49)
13:21 / 20.04.2023
13172
В Пловдив се проведе пресконференция за откриването на стадион "Христо Ботев“ с участието на Здравко Димитров, Илиян Филипов и Асен Караславов, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Брифингът бе в новата зала под "Трибуна Изток".

Празникът ще започне в 15,30 часа на 29 април с концерт на D2, "Обичайните заподозрени" на Стефан Вълдобрев" и ансамбъл "Тракия" пред стадиона. Водещ ще е Део. Вратите ще бъдат отворени в 17,15 часа.

"Това е важен ден за Пловдив, не само за жълтата общественост. Искам да благодаря на г-н Бойко Борисов, който осигури първото финансиране. Не беше никак лесно. Такова нещо не е правено в България от 40-50 години, а може и повече. Нека има повече успехи оттук нататък. Пловдив го заслужава, това е най-спортният град. Нека празникът не спира! Пожелавам успех и на клуба, и на националния отбор, който ще играе мачове тук. Всичко е перфектно", заяви кметът на Пловдив.

"Това е най-трудният ми обект. Все още има неща за довършване до мача с Левски. До края на годината съоръжението ще е изцяло завършено, гарантирам го", добави Филипов.

"Много е важно хората да започнат да влизат по-отрано", призова от своя страна директорът на ОД МВР Пловдив старши комисар Васил Костадинов.



Виж коментарите (49)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).