ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бакалов: Успяхме да възродим Ботев, вместо да правим нов клуб
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:13 / 12.05.2010Коментари (150)15544
© Plovdiv24.bg
Първата официална пресконференция дадоха днес възродителите на Ботев Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Пред журналистите застанаха председателят  Марин Бакалов, и членовете на Управителния съвет Радослав Кошински, Божидар Божилов, Едуард Сарафян и Васил Наумов. Очакваше се първата официална информация след УС да бъде по-рано, но тя се забави, за което Марин Бакалов се извини. Единствено читателите на Plovdiv24.bg имаха възможност да гледат на живо пресконференцията, от която можете да видите и запис.

"Имахме желание да направим пресконференцията в залата на стадион Ботев, но в момента привеждаме стаята в по-добър вид и няма как да бъде там. След одобрението на новия УС от съда проведохме още няколко срещи. Радвам се, че успяхме да възродим автентичния отбор и сдружението, което е създадено през 1990-а година, а не беше нужно да правим нов клуб", заяви Бакалов.

"Искам да благодаря за съдействието на премиера Бойко Борисов, министъра на отбраната Аню Ангелов, че върнаха стадиона на Общината, както и на самата Община Пловдив за помощта около стадион "Ботев". Специални благодарности отправям и към адвокат Несторов, без чиято безвъзмездна помо
щ нямаше как днес да сме тук", каза още председателят на УС на Ботев.

Присъстващите заявиха, че все още не е ясно от коя група ще стартира Ботев. Това ще стане ясно чак след завършване на първенството, баражите за влизане в "А" група и "В" групите. "Желанието ни е да почнем от възможно най-високото ниво", заяви Бакалов, визирайки "Б" група.

Все още не е започнала сериозната работа по селекцията. Водени са предварителни разговори с някои футболисти, но все още е рано да се трансферират. "Ще изчакаме да завърши първенството, да видим кои са с изтичащи договори и дали ще искат да дойдат в отбора, тъй като са длъжни да останат в настоящия си тим до изтичането на договора. Аз лично съм говорил с няколко момчета, които са съгласни и са много ентусиазирани да играят в Ботев, независимо в коя група", каза Марин Бакалов. Твърде рано е да се мисли за треньор, пък каза Радослав Кошински.

За момента не е мислено и за сериозни ремонтни дейности по стадиона. За сега това не е нужно, тъй като той ще покрие лицензионните стандарти за "Б" и по-долните групи, тоест независимо от къде стартира отбора, ще играем на стадион Ботев.
Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Hello
премахни филтъра

-1
 
 
с футболисти с изтичащи договори ли ще играем "? тези които никои не ги иска и те да идват при нас ? нали ще правим голям отбор ? но с баберици не става Марине .и как сме ВЪЗРОДИЛИ нещо а няма да играем в Б група ? само новите играят по села и паланки.ако и ние сме там значи нищо не сме възродили. ПАРИ НЯМА ЗА СТАДИОНА АМИ ЗА КАКВО ИМАТЕ ?ААА ДАВАМЕ ПО 240 И Е ОК
на 12.05.2010 г.
+7
 
 
Успях да присъствам на пресконференцията. Доста неща бяха казани, но виждам, че Пловдив24 публикува повечето, затова ще изчакам и ако нещо бъде пропуснато, а ми е станало интересно, ще го напиша, защото вчера обещах на някои колеги да го направя. ТОЙ НЕ УМИРА !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Потвърдено! Ботев много близо до изходящ трансфер в отбор от Бундеслигата
Промяна в контролните срещи на Ботев, две ще се играят на "Колежа"
Никола Илиев мина през "Коматево", сделката е факт
ПФК Ботев ще си връща своята автентичност и открояващ се сред гражданството дух
Спартак обяви раздяла с юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: