Половината от южната трибуна на "Лаута" вече е покрита, напредва и Спортклуб

Автор: Стойчо Генов
Коментари (49)
14:03 / 27.03.2023
9615
Половината от южната трибуна на стадион "Локомотив" в Пловдив вече е покрита с козирка, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Предстои работниците да "преместят" скелето в източната половина, за да се монтира и там конструкцията.

Както Plovdiv24.bg първи информира преди време читателите си, 1040 от местата ще бъдат предназначени за гостуващите привърженици, а въпросният сектор ще бъде отделен със специална преграда.

Все по-завършен вид придобиват и помещенията под трибуната. Там са предвидени съблекални, пресцентър, съдийска стая, стая за допинг и други подобни, за да може на стадиона да се играят официални мачове, когато започне бутането на централната трибуна.

Паралелно с това върви и работата по Трибуна Спортклуб. Там вече има бетонен фундамент, а в момента се поставя и обратния насип. Предстои прокарването на водопровод и канализация под трибуната, след което ще стартира и изграждането на наземната част.

Гледайте в прикаченото видео как изглежда стадион "Локомотив" на 27 март 2023 година!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (49)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).