ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо стигна само до 1:1 в Сливен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:50 / 19.04.2010Коментари (102)7662
Локо загуби две точки и стигна само до 1:1 при гостуването си на Сливен. "Черно-белите" трябва изключително много да съжаляват за този резултат, тъй като пропуснаха дузина чисти голови положения. От своя страна домакините стигнаха до гол с единствения си удар. През останалото време подопечните на криминалния кмет Лечков се отдадоха на брутални секири по посока глезените и кръстовете на "смърфовете", често подминавани от скандалния рефер Антон Генов.

Преди почивката домакините започнаха на малко по-високи обороти, но опитът им за натиск бе ялов.

В средата на полувремето "черно-белите" вдигнаха оборотите и създадоха няколко много чисти положения за гол, като големият грешник в тези минути бе Йордан Тодоров, който ги пропиля.

В края на полувремето, при единствения си опасен удар към Кирил Акалски Тонев вкара красиво за 1:0.

Със зверска контузия в глезена преди почивката се размина Здравко Лазаров, който отнесе безумна балтия от защитник на домакините, който се опита да счупи крака на бързоногото крило. За интервенцията си футболистът на домакините бе декориран само в жълто.

След почивката "смърфовете" отново заредиха атаки и пропуски, като този път грешникът бе Гара Дембеле. Данчо Тодоров все пак се реабилитира за пропуските си, изравнявайки резултата с техничен удар покрай вратаря.

Освен множеството пропуснати положения, локомотивци записаха на своя актив и греда и две изчиствания на защитници на Сливен от гол линията.

Със спечелената по една точка, двата отбора завързаха борбата за оцеляване и никой не можа да се откъсне от опасната зона, в която е и Локо (Мездра).

Още по темата: общо новини по темата: 12
21.04.2010
21.04.2010
21.04.2010
20.04.2010
20.04.2010
19.04.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аз пък си мисля,че от мачовете с Литекс и Локо Сф ще имате 6 точки.Литекс ще ви легнат със сигурност,тъй като са вече шампиони,а Локото там е ясно.....ще има голямо лягане и там
+1
 
 
Вижте ся.... мисля,че като цяло ги изпуснахме ;(. Всеки видя,че Локомотив играе футбол и не заслужава да изпадне с тази публика,тези играчи,този президент. Вярно е,че Шенсой е некадърник,но какво да го правим сега? Ако сменим тренера сега,ще стане пълна каша и не се знае как ще играе отборът с нова тактика. Нека го оставим до края на първенството пък после го махаме! Напълно съм съгласен за Шенсой! НЕ СТАВА ЗА ТРЕНЪОР НА ЛОКОМОТИВ! Иначе на нас малшансът ни попречи да се поздравим с победа. Колкото до Акалски - хора не правете такива изводи за кирето. Колко мача ни е спасявал той? Колко спасявания е правел? Колко пъти е проявявал характер и как се биеше за Локомотив(не,че може да се бие и това е похвално,но...). Проявете търпение към него. Не е в форма,сега не трябва да играе. Но чувам много крайни мнения и това не ми харесва, Колкото до жълтите ни съграждани - бъдете преди всичко пловдивчани,а след това ботевисти. Успех!
0
 
 
трите мача на локо пловдив знам как чте завърчат , с литех равен , с славя загуба и с локо софия победа 4 точки и сега 26 стават 30 точки , незнам мача с миньор как би завърчил , ако не е наговорен мисля че равен 31 точки , сливен с своге и пирин 6 точки и това е 28 точки , ако сливен уреди мача с берое , и локо би уредил мача с миньор
на 19.04.2010 г.
-1
 
 
2 мача най-вероятно падаме (Локо Сф и Литекс) и 1 взимаме (Ботев). С орките ни трябва победа и Сливен трябва да падне от Берое. Иначе нещата стават зле.
0
 
 
споко буфери , ако берое бие сливен сега , оставате в а група
+2
 
 
НЕКА НЕ ПРАВИМ КРАЙНИ И ТЪПИ КОМЕНТАРИ! ДНЕС ЗАГУБИХМЕ 2 ТОЧКИ,НО И СПЕЧЕЛИХМЕ ЕДНА! ВЕЧЕ ИМАМЕ 26 ТОЧКИ И СМЕ НА 4 ОТ СЛИВЕН И НА 5 ОТ МЕЗДРА,ИМА И ОЩЕ 4 МАЧА ОТ КОИТО НИ ТРЯБВАТ 6 ТОЧКИ И СМЕ ОСТАНАЛИ! УБЕДЕН СЪМ ЧЕ ЩЕ ГИ СПЕЧЕЛИМ! СТИГА РЕВАНЕ И МРЪНКАНЕ! ИМАМЕ ЧУДЕСЕН ОТБОР И ЧУДЕСНИ ИГРАЧИ! САМО ДЕТО ТРЕНЬОРА НИ Е МАЛКО ЗЛЕ,НО ЗА ТОВА СИ ИМАМЕ СУПЕР КАДЪРЕН СОБСТВЕНИК И ИМЕНИТИ СПОРТНИ РЪКОВОДИТЕЛИ И КАКВОТО ТЕ РЕШАТ,ТОВА ЩЕ БЪДЕ! ИНАЧЕ В ЛИЦЕТО НА ДАНЧО ТОДОРОВ ИМАМЕ ЕДНО БЕЗЦЕННО БИЖУ КОЕТО ПОСТОЯННО ВДИГА КЛАСАТА НА ОТБОРА НИ,ЗДРАВКО,ДАКСОН,ГАРА И ОЩЕ 2-3-МА СА ДРУГИТЕ КОИТО ВЪПРЕКИ МОМЕНТНИТЕ СЛАБИ ИЗЯВИ СА СИ КЛАСНИ ИГРАЧИ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ЧУДО! НЕКА ТЕЗИ ДЕТО ПЛЮЯТ ДА СПРАТ ДА ПИШАТ И ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ,ДАЛИ СА ЛОКОМОТИВЦИ ИЛИ САМО ВЪВ ФОРУМА ЧРЕЗ АВАТАРИТЕ СИ СЕ ПИШАТ ТАКИВА! ОСТАВАМЕ И ТОВА ТРЯБВА ДА Е ЯСНО НА ВСИЧКИ! ЗАПОМНЕТЕ ГО! СЕГА В ЧЕТВЪРТЪК НИ ПРЕДСТОИ ГРАДСКОТО ДЕРБИ КОЕТО НЕ СЕ РАЗЛИЧАВА С НИЩО ОТ ПРЕДНИТЕ ОСВЕН С ТОВА ЧЕ ЛОКОМОТИВ ОТНОВО ЩЕ ПОБЕДИ,НО НЯМА ДА СЛУШАМЕ СМЕШНИТЕ ЖЪЛТИ ЗАКАНИ ПРЕДИ ВСЯКО ДЕРБИ! МАЙТАП БЕ!!!!! А С МЪРТВЕЦ МАЙТАП НЕ БИВА! "СЪЖАЛЯВАМ"!!!!!
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 19.04.2010 г.
+1
 
 
Много трудно ще останем в елита момчета,неприятно , но факт!3 мача срещу директни съперници и нито една побед.Незнам,оптимист съм!Трудно,но ще е сладко накрая да се поздравим,че сме си на мястото в А професионална футболна група!
+1
 
 
Тъкмо похвалих колегата, че любимият му отбор играе по-добре и те взеха им шибнаха гол... Ако не беше онази греда и лакомията на Данчо Т. щяхте да има с какво да се хвалите
0
 
 
Такива крайни коментари като на джако малко ме учудват. Явно момчето е очаквало с идването на Коко Динев , от десет мача да имаме 28 т. , ама не стана. Днес бяхме с класа над Сливен , ама късмет имаха да не ги отнесем. И мен ме дразни Шансойчето, ама кво да правим , да си стрижем, псуваме и бием футболистите като комшиите ли? Имаме добър отбор и това ще проличи срещу силните отбори. Помнете ми думата: Срещу Литекс и Локо Сф ще мачкаме яко.
+1
 
 
Локо Пловдив Завинаги ! Шенсой не е треньор за нашия отбор. Не ме интересува какво и как, но поведението му е не на място. Как ги нарежда е видно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: