Зума към кмета: В най-скоро време мечтата на поколения локомотивци да имат истински "черно-бял" храм ще се сбъдне

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
15:32 / 17.02.2023
5333
След инспекцията си на стадион "Христо Ботев" кметът на Пловдив Здравко Димитров посети и стадион "Локомотив". Там той бе посрещнат от отговорника за строежа от страна на Община Пловдив Костадин Язов и клубната легенда на черно-белите Христо Бонев.

Зико разгледа строящата се трибуна Юг, която ще бъде за гостуващи фенове, а под нея ще бъдат разположени съблекалните, съдийските стаи и сервизните помещения. Той инспектира и започващия строеж на трибуна "Спортклуб“, където вече е налят бетонния фундамент, след което поговори с Христо Бонев.

"Искам да благодаря на управителя на фирмата-изпълнител Живко Желев, на Костадин Язов и на усилията на Община Пловдив, защото благодарение на всички вас и на усилията ви, нашият отбор в най-скоро време ще има модерен стадион и мечтата на поколения локомотивци – да имат истински черно-бял храм, ще се сбъдне“, обърна се прочувствено към кмета най-успешният футболист на Локомотив.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).