ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев (Пд) го продаде преди 2 години, а сега е в Топ 4 на най-скъпите български футболисти
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:40 / 02.01.2023Коментари (22)21157
©
Нападателят на Интер (Милано) Никола Илиев в момента е в Топ 4 на най-скъпите български футболисти. Роденият през 2004 година в Русе талант игра в ДЮШ на Ботев (Пд), откъдето бе продаден на нерадзурите през октомври 2020 година.

Любопитство буди бързият темп, който към този момент се забелязва в цената на българския национал.

В момента Никола Илиев е част от Примаверата на Интер, като дори направи и неофициален дебют за "нерадзурите" в контрола срещу малтийския Гзира Юнайтед. Все още за него няма актуална стойност, но според италиански сайтове, цената му е не по-малко от 2,4 млн. евро.

Лидерът на националния ни отбор - Кирил Десподов, посреща новата 2023 година като най-скъпият български футболист. Звездата е оценен от авторитетното издание Transfermarkt на 3.7 млн. евро, което за жалост не никак респектиращо на фона на сумите, които напоследък се дават за играчи от други балкански държави.

Призовата тройка за най-оборотни родни играчи се допълва от Антон Недялков и Илия Груев. И двамата са оценени на 3 млн. евро, като сумата на втория със сигурност ще се покачи през следващите няколко месеца, тъй като халфът има съществена роля в елитния германски Вердер (Бремен).

Левски и ЦСКА също имат конвертируеми български футболисти в своите редици. От "сините" най-скъп е Филип Кръстев 1,5 млн. евро, докато от "армейците" това е капитанът им Иван Турицов.
Още по темата: общо новини по темата: 70
25.03.2024
20.03.2024
18.03.2024
05.03.2024
23.02.2024
22.02.2024
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ботев продаде юноша на Интер Милано! Даде му път за развитие в голям клуб. То и ЦСКА продаде навремето Бербатов за 4,5 милиона марки на 19г.на Леверкузен. За да стигне до Тотнъм и после 30 750 000 паунда в Мн.Юн. Израстването и шлифоването на един футболен "диамант" е умение на клубовете ,а не на "родните" му клубове! Почти всичките футболни звезди и легенди тръгват от малки клубове.Ако не го продадеш когато го искат ,ще си го дундуркаш ,без стойност и неизвестен.
-1
 
 
Хайде представяйте го вече това недоразумение от Португалия, че е скучно. Циркът трябва да забавлява постоянно, а не да спи. Събудете ,уважаваният от цял Пловдив, г-н Валентич и да започваме с пуканките и смеха. Днес се представя главния клоун на цирк ботевЪ от Коматево, анонимник, изгонен с камъни отвсякъде. ВАЛЕ , ГОЛЯМ СИ, КАК ГО ИЗБРА ТОЯ??? Забавлението тепърва предстои...
+1
 
 
ава Стиксе ко са праиш на циганин .виш нащи спосвеници мангизлий продават бес пари наши футболисти ти за жълити си са затъжил
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+1
 
 
Заглавието трябва да бъде "Ботев го продаде в чужбина...". Ако беше останал в родното първенство, в който и да е отбор, нямаше да е в топ 4. Сигурно можеше да е футболист на годината в някой тукашен отбор с цена 50-100 пъти по-ниска. Ботев му даде възможност за развитие. Момчето вече го знаят в чужбина, а стикс-педала се радва на някакви анонимници с депресии.
0
 
 
Продадоха го взеха му парите за онова време .Сега и М Бапе струва 1 млрд.
-5
 
 
С това момче и с Шопов, Добрев и този в малкото цска ботевЪ от Коматево щеше да има жълт дух. А сега има 10 негри и един юноша на Левски, левскар по душа. За справка, Локомотив гази наред с четирима свои юноши, прегази и ботевЪ от Коматево, а играч на мача стана 18 годишен наш юноша. Играч на годината в Локомотив е юноша на Локомотив. Школата в Коматево е болна(надявам се неизлечимо) не е родила никой за първия отбор. Да са ви живи и здрави негрите и юношите на Левски, за да ни радвате векове наред , жълти спринтьори...
+1
 
 
Преди Стикса и Путан да са се изсрали и тук,само да вметна,че двамата са пендели и са влюбени в Мбапе!!!!!
-4
 
 
1912 селянки обявиха Стоичков и Камбуров за “недостойни” и ги разкараха… класическа кочина, в която футболисти с талант като това момче нямат место!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: