ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марица и Нефтохимик направиха ялово 0:0
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:43 / 21.03.2010Коментари (48)4523
В най-сериозния за сезона мач в Югоизточната "В" група, лидерът Марица стигна само до 0:0 при гостуването си на Нефтохимик в Бургас.

Двата отбора изиграха мач в който предпочетоха да заложат на сигурния и защитен футбол, за сметка на офанзивните действия.

Двубоят протече равностойно, като пред пловдивчани се откриха повече положения за гол, но в края на двубоя домакините оказаха натиск, който обаче бе ялов.

Двамата треньори коментираха, специално пред кореспондентът на Plovdiv24.bg в Бургас, днешната среща.

"Предпочетохме да играем на сигурно, но все пак щем не сме отбелязали гол, значи нищо не сме направили. Имахме по-чисти положения за гол, но накрая можеше и да загубим", бе лаконичният извод за мача на треньора на "кършаклии" Манол Георгиев.

"Не изиграхме добър мач. След мача в сряда и наличието на 10 нови състезатели в селекцията, този развой бе очакван и логичен. Ние все още не сме приключили комплектуването на нашия отбор, а и все пак играхме с лидера в групата. Нямаме амбиция да се борим за първите две места, така че не правим трагедия от този резултат. Аз ще съм доволен, ако в края на сезона завършим на трето място", бе коментарът на треньора на бургазлии Димитър Стойчев.

Още по темата: общо новини по темата: 1
23.03.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
"БУРГАСКА ГОРДОСТ": Стадион "Нефтохимик" е изрисуван целия с графити-образите на Тотко Дремсизов,Иван Притъргов,Владо Стоянов,Валентин Делиминков ит.н.....Събев и Балъков -гниди мръсни-вие плюхте на всички традиции в нашия град,ама как иначе като за вас те пет пари не струват-тези футболисти(всички до един уважавани от мен)-са защитавали цветовете на Ф.К.Черноморец Бургас,и са радвали с победите си всички нас през 70-те,но.....на стадион "Черноморец"-какво общо имат те с другия стадион,че сте им изтипосали ликовете на стената на "Нефтохимик" ???? Тотално се сринахте и унижихте вече с вашата наглост и безочие....Ще прогоните и малкото останали хора които все още ходят на мачовете на отбора ви.....ТОВА НЕ Е ЧЕРНОМОРЕЦ КОЙТО ХОРАТА ПОЗНАВАТ И ИСКАТ ДА ВИЖДАТ,,,,,АМА НА ВАС КВО ВИ ПУКА ?!
0
 
 
"БУРГАСКА ГОРДОСТ": Фенове на Нефтохимик нападнаха и почупиха рейс на Марица Привържениците причакали автобуса на Петолъчката Хулигани от агитката на Нефтохимик потрошиха рейса на Марица след мача между двата отбора, завършил 0:0. Инцидентът станал на пътен възел Петолъчката, където отборът от Пловдив спрял за почивка. Изневиделица от няколко коли изскочили вандалите и започнали да мятат камъни по возилото, вследствие на което били счуепени няколко стъкла. Нападателите били арестувани от сливенската полиция. "Жълто-сините" пък се прибрали с рейса на Гигант (Съединение), който гостувал на Ямбол. Това е пореден инцидент, в който се замесват фенове от агитката на Нефтохимик. След есенния мач между двата отбора привържениците нахлуха на терена и погнаха да бият играчите на Марица.
0
 
 
марица води само с 15 точки на долно езеровци ,значи до края на сезона ще са 27 ,това ми е скромното мнение ! само марица и кършияка !
0
 
 
Успех и на двата отбора. Поэдрави от Ботев Пловдив!!!
0
 
 
за жълтура дето се прави на интересен- бате по-добре млъкни, щото знаеш колко е гадно във В група и трябва единствено уважение да покажеш, че имаме 100 човека и нагоре агитка във В... много добре знаеш, че това е супер трудно. особено когато в града има урод с името черноморец в а група, и имат по 30 човека агитка всеки мач.
0
 
 
Г-н Събев ЛЮБОВТА С ПАРИ НЕ СЕ КУПУВА!
+3
 
 
Мача беше равностоен, жалко че в последните 10мин ги изтървахме. И двата отбора заложиха на сигурността и затова не стана красив мач.Това което най- много ме радва е любовта на бургазлии към отбора, както и това,че футболистите, въпреки възрастта си дават всичко от себе си, не заради парите, а заради обичта си към отбора. Шарани, докато не разберете това, никога няма да сте голям отбор като НЕФТОХИМИК!!!
0
 
 
Шматки убити като незнаете недейте да пишете .... ! Не само автобуса беше потрошен !
+1
 
 
"Дечо 1" чушко недоклатена първо никой не им е чупил рейса.2-ро недей ми говори,че ЦСКА,Левски или който и да е било са големи биткаджий Мога да ти кажа,че на НАФТАТА феновете са най-откачени в Източна България питай ЦСКА,Левски и Локо.Пд колко бой са яли така,че не ми лафи повече айляк..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица с два много важни мача, от тях ще стане ясно бъдещето
Бивш играч на Ботев вкара 2 гола на Марица, пловдивчани с 6-а поредна загуба
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Представят книгата "Из младостта на пловдивския футбол"
Съдия от Русе свири гостуване на Марица
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: