ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Смърфовете" картотекираха Гара, Котев и Данчо Тодоров за мача с ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:21 / 26.02.2010Коментари (35)5929
© Plovdiv24.bg
Данчо Тодоров може да дебютира срещу бившия
Ръководството на Локомотив Пловдив картотекира днес дошлите от ЦСКА Кирил Котев и Йордан Тодоров, както и Гара Дембеле и Костадин Гаджалов, чиито жълти карти пристигнаха. Първата част от днешната тренировка протече на помощното игрище, а след това Шенсой закри следващата част от тактическото си занимание, което беше на официалния терен. Веднага след това черно-белите заминаха за София, където отседнаха на режим в комплекс Царско село.

Халфовете Красен Трифонов и Милан Милутинович отпаднаха от състава за утрешното гостуване на ЦСКА. Трифонов е с контузия в глезена, получена в края на контролата с Брестник, и в момента лекарите го лекуват с инжекции. Милутинович пък не успя да се пребори с конкуренцията за място в отбора и наставникът Наджи Шенсой предпочете да го остави в Пловдив. Мача с ЦСКА ще пропусне и Дани Кики, който изтърпява наказание още от градското дерби с Ботев. От трениращите в момента с първия отбор футболисти извън групата останаха вратарят Иван Църваришки и централният защитник Георги Бъчваров.

Ето и пълната група от 18 футболисти за мача с ЦСКА:

Стоян Ставрев, Кирил Акалски, Георги Мечечиев, Петър Кюмюрджиев, Бенжелюн Юнес, Валентин Георгиев, Костадин Гаджалов, Ангел Йошев, Кирил Котев, Даксон да Силва, Евертон Джилио - Том, Боян Илиев, Габор Ерош, Йордан Тодоров, Николай Чипев, Здравко Лазаров, Георги Чиликов и Гара Дембеле.

Още по темата: общо новини по темата: 19
01.03.2010
01.03.2010
28.02.2010
27.02.2010
27.02.2010
27.02.2010
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Пловдивчани, да подкрепим отбора на ПЛОВДИВ ! А вие, тъпи мисирки, с комплексите си погубихте клуба ви, миризливци ! Така и не осъзнахте, ВЕЛИК клуб е този с велика публика, която подкрепя футболистите и ръководствоо - не ги псува, бие, стриже и гони, когато нема ПЕПСИ и Кифтета ! НИКОЙ не иска да има общо с вас, защото сте мизерници, а животът ви е едно безкрайно жалване и квичане !
+2
 
 
АЙЙ ЛОКООО МАЧКАЙЙ ЧОРБАТА САМО ЛОКООО АЛЕЕ!!!
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 26.02.2010 г.
+1
 
 
Блазя на тия,дето ще ходят...точех се и аз,но ми се объркаха плановете :( очаквам 0-1 за Локомотив в 85тата минута - Гара Дембеле ,така,по-млако...да ги заболи!! Айй Локо!!!..
+1
 
 
абе нещо много жълта измет се е навъртяла тука бе!? абе тия селски,мотики още ли имат смелост,въобще да се обаждат? на тези дето са дали "отговори" на някои от наще участници,ще им кажа само да идат да се гръмнат а преди това да гръмнат и още няколко от жалките си жълти приятели! няма такава измет като жълтата! не доумявам,как може да има въобще хора в обществеността,медиите и други подобни,които да толерират и да съжаляват за тая жълта измет!??? вижте им само отговорите! вижте им мислите! това определено не са хора а ЧОВЕКОПОДОБНИ! за хиляден път се убеждавам че тва жълтурите са най-простата прослойка на обществото ни!.....и след всичко което им се случи след падането на комунизма,още се намират идиоти които да се осмеляват да говорят,каквото и да било за футбол,отбор или публика! Те нямат нищо общо с тези 3 неща! извинявам се на админите за просташкия ми тон но на моменти не се издържа! УСПЕХ НА ЛЮБИМИЯ ЛОКОМОТИВ ПРЕЗ СЕЗОНА!
+1
 
 
Да не ви пука за резутата, Локомотивци, отиваме да си правим шоуто на "Армията" и да покажем мощ и сила като публика. А след мача може да попеем малко и за Ботев..... Криводол. хаххахаххахаххахахах
+1
 
 
Стоян Ставрев, Кирил Акалски, Георги Мечечиев, Петър Кюмюрджиев, Бенжелюн Юнес, Валентин Георгиев, Костадин Гаджалов, Ангел Йошев, Кирил Котев, Даксон да Силва, Евертон Джилио - Том, Боян Илиев, Габор Ерош, Йордан Тодоров, Николай Чипев, Здравко Лазаров, Георги Чиликов и Гара Дембеле. (C) Plovdiv24.bg | Източник: https://www.plovdiv24.bg/sport/145445.html#ixzz0gfU6sIAy е*ати и пелетата !!!Густо майна.
+1
 
 
Вратари: Здравко Чавдаров и Иван Караджов Защитници: Апостол Попов, Игор Митрески, Павел Виданов, Йордан Минев, Костадин Стоянов и Румен Трифонов Полузащитници: Флорентин Петре, Тодор Янчев, Викторс Морозс, Светослав Петров, Спас Делев, Борис Галчев и Даниел Панку Нападатели: Дормушали Саидходжа, Руи Мигел, Мишел Платини .Кажи ми кой от тея е по добър от нашите?Май никой!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: