Борисов за стадиона на Ботев: Договорено е тук да се играе финал за Суперкупата на Европа

Автор: Гено Петров
Коментари (23)
11:03 / 06.11.2022
14102
Бойко Борисов днес посети Пловдив. Лидерът на ГЕРБ инспектира работата пo стадион "Христо Ботев", предаде репортер на Plovdiv24.bg

"Напредът е добър. Доста пари излезе и трябва да се изпипа. Обещали сме на феновете. Това, което е зависело от нас - от мен, държава и община, е направено."

"Направете това, което има на етапите. Ако сега имаше две козирки стадиона, щяхте да ме питате за следващата. Изложите ли се вие, излагаме се и ние. Довършвате го както трябва. Строителите да се стягат.", отвърна той на изказване на Илиян Филипов, че не е осигурено цялото финансиране.

"Искаме този стадион да е еталонът, който да служи за пример на другите. Договорено е тук да има финал за Суперкупата на Европа. Навсякъде по света, където в един град се направи нов стадион, като своеобразен жест, му се дава да организира финал. Пловдив е спортен град и трябва да се развива", каза Борисов пред журналистите.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).