ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Натискат Коко Динев за концесията на стадион "Локомотив"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:08 / 22.02.2010Коментари (18)6264
© Plovdiv24.bg
Общината дава зор на новия собственик на ПФК "Локомотив" Костадин Динев да подпише договора за спечелената от неговата предшественичка Галя Топалова концесия за стадион "Локомотив".

"Разговаряхме по въпроса. Трябвало му малко време да помисли и да се консултира с юристите си. Няма причина да се откаже, а и 35-годишната концесия е доста атрактивна и за ПФК-то", коментира заместник-кметът по спорта Георги Титюков пред репортера на Plovdiv24.bg

Замисленото от Топалова официално подписване с фанфари и шампанско веднъж вече се отложи заради претенции към общината за изграждане на нова улица до стадиона. Междувременно, докато съветниците решат, тя продаде клуба. 
Още по темата: общо новини по темата: 98
06.10.2016
31.08.2016
26.08.2016
25.08.2016
23.08.2016
19.08.2016
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
БОТЕВ 1912 Завинаги То вашия да не става за нещо ве :Д
0
 
 
велики са машините,президентът им също
-1
 
 
Аве смешници жълти, кво сте взели да разсъждавате върху такива глобални неща ве ,чукундури! Големи финансисти се извъдихте. Ай отивайте да барате на татко Шрек отечеството и да изкарате по 5 евро, щото нали чухте шкембето кво ви каза-всеки месец да кихате по пет евра.
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 22.02.2010 г.
0
 
 
За концесията на гарата е нормално да е такова положението тъй като досега се стопанисваше от галка топалка. За Жоро Илиев не си прав. Той се канеше освен Лаута да вземе и стадион Тодор Диев на концесия.
0
 
 
Все още има наивници, които вярват че Коко Динев ще вземе стадиона на концесия. Това ще бъде направено само ако има някой будала да инвестира, а Коко да прибира комисионната. Замислете се бе момчета - кой би налял милиони евро за 2-3 години за да ги избива впоследствие като отдава под наем построеното за 35 години. Жоро Илиев дето имаше бол грешни пари не видя смисъл в концесията, та Коко Динев ли да я направи, дето му миришат чорапите. Те ако виждаха смисъл в концесиите нямаше да зарежат концесията на подлеза гарата в този и вид.
0
 
 
то вашия стадион за нищо не става да го бутат и да правят нов такива съоражения на Пловдив не му трябват като това а на категорята ще му кажа не се радвай на христола толкова защото от да злобеете накрая вие ще се нахендрите с някое нещастие айде със здраве нали знаеш че всичко се връща в крайна сметка
0
 
 
отбор се прави с три неща.пари, фенове и стадион. няма ли го едно от трите неща нищо не става. да не се залъгваме с 2004 година. времената са други. локо има нужда от тая концесия, общината я дава и ако коко динев не я вземе значи не е сериозен инвеститор.
-3
 
 
ЛОКО ДИНЕВ Е ВЕЛИКАН. ТРЯБВА ЧОВЕК ОТ ДРУГ ГРАД ДА ДОЙДЕ ЗА ДА ВДИГНЕ ПЛОВДИВСКИТЕ ОТБОРИ. НО ТОВА Е ЖИВОТА. ВСИЧКИ СМЕ СЪС КОКО ДИНЕВ И ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ, ДВАМА ВЕЛИКИ МЪЖЕ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: