ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
След нова тайна среща, легенди и фенове са твърди: Нов Ботев, никакъв Салерно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:46 / 17.02.2010Коментари (82)11774
© Plovdiv24.bg
Тази вечер се състоя нова тайна среща на фенове от фракциите, легенди на Ботев и бизнесмени, привърженици на клуба, научи Plovdiv24.bg. На срещата отново бе обсъдена ситуацията около отбора, след събития през последните седмици.

Взе се решение, че христоловия Ботев твърдо не трябва да стартира шампионата. Няма да се признае и отборът, който ще се опита да лансира Салерно като свой. Фенове и легенди са обединени около подозрението, че Салерно и отборът му, всъщност е нова измамна схема на самия Димитър Христолов.

Юристите бяха най-активни на днешната сбирка, като разясняваха за пореден път какви конкретни действия са предприети за фалирането на АД-то на Христолов и създаването на новия клуб.

Срещата днес бе инициирана от Марин Бакалов. На нея не присъства компрометирания журналист Николай Бареков, но неговият доверен човек Христо Андреев бе там. Думата на него обаче не бе дадена. Причината за мълчанието на Андреев и отсъствието на Бареков е, че голяма част от бизнесмените присъствали на първата среща, имат сериозни подозрения, че Бареков се опитва да изкопчи политически дивиденти от създаването на новия отбор и за това са се разграничили от него.

Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Горчо Горчев
премахни филтъра

-1
 
 
Пичове, не разбрахте ли, че ДХ, Салерно и легендите все един к*р ги е правил бе майна.За Ботев не виждам никакво спасение.Всички искат да намажат нещо от този клуб.За да не иска Христола да продава, значи има защо.Има нещо, за което малцина знаят и затова борбата е жестока. А ние можем да си се бъзикаме и псуваме тука...
на 18.02.2010 г.
+3
 
 
нека дадем шанс на салерно.аз не искам тия лапачи да прецакват ботев!!! какъвто ще да е...и да е на дх-с,ок ма като има предварителен договор,нека му дадем шанс поне да не трябва да почваме от ''В''...мн ще е трудно да се върнем може и никога да не стане,ако тези хора искат нещо да стане трябва да не се крият,а да излязат наяве не само да казват как ще фалира отбора а да правят реални планове...тоест пари трябват му пари на този отбор!!!ако салерно дава и отбора върви нямам против,и мисля,че всеки ботевист иска точно това-Ботев да просперира и да мачка сичко наред,а после те италианците са ясни,ако нямат пари ще си тръгнат сами
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Ботев в огромно задръстване на магистрала "Тракия"
КПБП: Ние сме Ботев - най-яркото нещо в българския футбол!
Атанас Пашев: През ум не ми минава, че няма да вдигнем Купата! Ще има над 15 000 ботевисти в София
Махнаха емблемата на ПФК Ботев от "Колежа"
Големи премии в Ботев при спечелване на купата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: