ЦСКА няма да плаща за трансферите на Христолов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
18:27 / 17.02.2010
7537
Шефовете на ЦСКА нямат намерение да плащат за трансферите на Дормушали Саидходжа и Йордан Минев, независимо от настойчивите опити на Димитър Христолов с получените пари да закърпи положението в тима. Крумовският бизнесмен заяви, че си  чака парите от ЦСКА за двамата играчи и с тях ще си изплати задълженията.

На "Армията" обаче смятали, че исканите 350 000 евро били нереални. Освен това шефовете на 31-кратния шампион имали съмнения, че сумата е толкова висока, тъй като парите отново ще отидят за комисионни, които са чиста проба източване на клуба.

От друга страна, дори и ЦСКА да има желание да плати, което според ръководните фактори в клуба е невъзможно, армейците нямат право да преведат сумата на Димитър Христолов, а са задължени да го сторят директно в НАП. По този начин дълговете на Христолов към БФС и футболистите ще останат висящи.

Източник: Sportal.bg


Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).