Юношите на Ботев показаха как се бие Славия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:34 / 30.09.2022
2439
Юношите на Ботев (Пловдив) постигнаха две победи над връстниците си от Славия (София) в срещи от Елитната юношеска група. И двата мача се играха на естествен терен №1 на базата в "Коматево".

Първият сблъсък бе в U15, като "канарчетата" се наложиха с 3:0. С два гола се отчете Радослав Караманов, а третото попадение бе дело на Иван Дейков.

Втората среща, която противопостави формациите до 17 години, бе много по-равностойна, като "жълто-черните" спечелиха с 2:1. През първата част и двата тима имаха ситуации за гол, но не успяха да се възползват от тях. След почивката, само в рамките на няколко минути, паднаха трите гола. 

Ботев откри резултата чрез Максимилиан Бунтер, който завърши красива атака и след центриране отдясно прати топката под гредата. Гостите изравниха само две минути по-късно, когато играч на "белите" засече пас на задна греда.

Само няколко минути по-късно Николай Хаджиев центрира от корнер, Мартин Ситев се оказа най-съобразителен пред вратата на "белите", овладя и с премерен удар донесе трите точки на пловдивчани.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).