Кадри от дрон показаха монтирането на новата козирка на стадиона на Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
14:55 / 11.08.2022
10639
Част от козирката на Трибуна "Бесика“ на стадион "Локомотив“ вече е монтирана, видя Plovdiv24.bg. Ремонтни дейности се извършват в момента и по изграждането на отсрещната трибуна.

Президентът на фирмата-изпълнител на ремонта и реконструкцията на стадиона "Рудин“ ООД - Живко Желев, заедно с техническия ръководител на обекта и кмета на район "Южен“ Костадин Язов, който отговаря за строителството от страна на Община Пловдив, в края на юли посетиха стадиона, за да инспектират извършените до момента дейности и да набележат довършителните работи по трибуната.

"Остават дейности по монтажа на козирката, облицоването на фасадата и вътре в изградената трибуна. Последно ще се монтират санитарните принадлежности, ще се направи подовото покритие и два слоя хидроизолация на трибунната част. Следва монтирането на седалките и поставянето на парапетите и трибуната ще бъде окончателно завършена“, поясни инж. Желев при инспекцията.

Той допълни, че ако няма забавяне с доставките на последните поръчани материали, още през есенния полусезон трибуната ще бъде готова и феновете ще могат да я посещават.

"Доволен съм не само, че се вижда краят на строежа на "Бесика“, която чакат всички привърженици на отбора, а и това, че отсрещната трибуна се строи с добри темпове. До плочата на кота 4,40 метра строителите стигнаха с два месеца по-бързо, сравнено със строежа на "Бесика“, не скри задоволството си Костадин Язов.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).