Инспекция на стадион "Шипка" в Асеновград, ето как върви ремонтът

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:00 / 26.07.2022
3435
Кметът на Асеновград Христо Грудев инспектира строителните дейности на стадион "Шипка". Съоръжението бавно, но сигурно придобива нов облик. Тук ще играе домакинските си мачове в Трета лига - Югоизточна група местният футболен клуб Асеновец.

Ето какво написа кметът в профила си във Фейсбук:

Обновяването облика на стадион “Шипка" в Асеновград тече с пълни темпове. Лично се уверих в качеството на ремонтните дейности и проверих на какъв етап са те. Довършва се трибуната чрез изграждане на бетонова основа. Почиства се от растителност дясната част на терена. Предвижда се и боядисване фасадата на централната сграда на стадиона.

Последователни сме в усилията си да подобрим материално-техническата база за един от нашите основни приоритети - спортът, за да може всички в община Асеновград, които спортуват професионално или не, да имат подходящите условия за това.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 24


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).