ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Дубълът на Ботев с първа точка във Втора лига
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:05 / 25.07.2022Коментари (0)1809
Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) завърши наравно 1:1 със Спортист (Своге). Срещата от 2-ия кръг на Втора лига се игра на базата в "Коматево".

"Канарчетата" отново заложиха на изключително млад и неопитен състав, което не повлия на представянето им. Водените от Артур Ованесян футболисти стояха много грамотно на терена, като множеството пропуски ги лишиха от трите точки.

С ремито жълто-черните вече са на 15-о място във временното класиране с 1 точка. Без спечелена точка все още са отборите на Созопол и Литекс.

В първите минути Християн Славков направи важно спасяване, а в 13-ата минута "канарчетата" откриха резултата. Юсеин Касов проби отдясно и пусна успореден на голлинията пас, а притичалият Константин Павлов, който е роден през 2005 година, прати топката в мрежата - 1:0.

В 25-ата минута скоростта на двамата ги изведе на отлична позиция, като те останаха сами срещу бранител, но не успяха да комбинират. В 40-ата минута "сините" направиха голям пропуск, след като нападател остана сам срещу вратаря, но Славков спаси. 

Две минути по-късно Юсеин Касов направи изумителен пропуск. Роденият през 2003 година нападател се откъсна сам срещу вратаря от центъра на терена, но се засуети и от границата на наказателното поле абсолютно необезпокояван стреля покрай вратата.

Второто полувреме стартира с нов голям пропуск на жълто-черните. Юсеин Касов се отскубна отдясно по атаката и опита да намери Константин Павлов в наказателното поле, нападателят бе очи в очи с вратаря, но не успя да отправи добър удар. 

Множеството пропуски на "канарчетата" бяха наказани в 57-ата минута, когато Георги Николов изравни, възползвайки се от грешка в отбраната. В 62-ата минута Атанас Йорданов пробва центриране отляво, а топката се спря в напречната греда на гостите.

В минутите до края гостите имаха пълен превес и контролираха случващото се на терена. "Сините" направиха редица опасни атаки, но не успяха да стигнат до втори гол.

"Канарчетата" отговориха с два опасни удара чрез Даниел Гичев и Самуел Акере, като при първия вратарят се намеси решаващо, а при втория кълбото излезе в аут. В добавеното време Християн Славков спаси от фаул, а при последвалия корнер нападател на гостите пропусна от непосредствена близост.
Още по темата: общо новини по темата: 175
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024
13.04.2024
01.04.2024
30.03.2024
предишна страница [ 1/30 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Двама от големите герои на Ботев се срещат с фенове
Митко Тонев качи снимка от мач с Локо и написа: КрумовАД!
Ботев поправи трансферна грешка и записа нов клубен рекорд
БФС обяви програмата! Пусна два мача на Ботев и един на Локо
Славия с куп проблеми в състава преди мача на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: