Строителят на "Лаута": Един ден националният отбор ще играе на стадион "Локомотив"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
10:08 / 14.07.2022
7120
Собственикът на фирма "Рудин“, която е изпълнител на строителството на трите трибуни на стадион "Локомотив“ в Пловдив - Живко Желев, каза доста оптимистични неща за привържениците на "черно-белите".

"Другата седмица започваме втората част от козирката на Трибуна Бесика. Колоните добиха якост. На южната трибуна сме 6 месеца напред. Много съм доволен от това как се развива проектът и се надявам всички локомотивци да са щастливи. Не мога да се ангажирам със срокове за определени мачове за откриване. Има довършителни работи. Опитваме се да пипнем детайлите на трибуната, защото това не зависи само от строителя. Ще има въвеждане в експлоатация“, каза пред Дарик радио и dsport Живко Желев.

"Моят ангажимент е строителството на трите трибуни – "Бесика“, "Южна“ и "Спортклуб“. Надявам се с допълнителните средства да се завърши проектът и с централна трибуна. Надявам се всичко да върви в тази посока, защото този комплекс с три трибуни няма да бъде добре изглеждащ. Четвъртата трибуна ще даде пълния облик и категория на стадиона. Само с три няма да стигнем там, където сме си поставили като цел. Надявам се един ден националният отбор да играе на стадион "Локомотив“. Разбира се с победи на местния клуб, който заслужава такова клубно съоръжение. Радвам се, че съм част от това семейство“, завърши той.


Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).