Феновете: Правим нов Ботев, ако до понеделник няма сделка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (52)
17:25 / 08.01.2010
11592
Феновете на Ботев, буквално преди минути, напуснаха предверието на кантората на Недялко Шилев, научи репортер на Plovdiv24.bg. Те се бяха събрали пред офиса, на известния като адвокат на Димитър Христолов юрист, с надеждата, че ще станат свидетели най-после на раздялата на Ботев с настоящия собственик.

Двете страни по сделката обаче продължават да протакат приключването й и това изнерви и ядоса изтерзаните "жълто-черни" привърженици. И италианци и Христолов се покриха и не отговарят на телефонните обаждания. Версията от по-рано днес през деня е, че парите от Италия, с които трябва да бъде сключена сделката, се бавят и затова договорът не може да бъде подписан.

Феновете се обединиха около идеята, че в понеделник ще се съберат на стадиона и ако до тогава сделката не е факт, ще обсъждат сериозно създаването на нов Ботев.



Виж коментарите (52)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).