КПБП: Търпението ни вече е изчерпано! Повече никакви оправдания няма да бъдат приети!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (10)
22:54 / 31.05.2022
6959
Клуб на привържентиците на Ботев Пловдив излезе с официална позиция относно проведената днес среща в Община Пловдив за строящия се стадион "Христо Ботев", за която Plovdiv24.bg вече информира читателите си.

Публикуваме без редакторска намеса съобщението на КПБП:

По настояване на всички фенски организации на Ботев Пловдив днес беше проведена среща в Община Пловдив с отговорните лица за строителството на ст. Христо Ботев - възложител, изпълнител и проектант. На срещата бяха поставени остро всички въпроси и притеснения на ботевистката общественост относно довършването на Колежа, като на присъстващите бе категорично заявено, че търпение на привържениците на Ботев Пловдив вече е изчерпано.

Получихме подробни отговори на всички поставени въпроси, като от Община Пловдив се съгласиха контролът по изпълнението на поетите ангажименти да се осъществява и от наш представител в лицето на Рашко Стоянов. Бяхме уверени за значително подобрената координация и комуникация по въпроси, свързани с довършването на Колежа, между Общината и ПФК Ботев Пловдив.

В края на срещата бе обявен срок (19.12.22) за частичното довършване на Колежа за ниво "мачове от А група", като всички фенски организации ще продължат да следят темповете на строителството и спазването на поетите обещания!

Повече никакви оправдания за неспазването на срока и ангажиментите няма да бъдат приети!!!


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).