Строителят на "Лаута" с изключително оптимистични думи за трите трибуни на стадиона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:56 / 06.05.2022
5948
Собственикът на фирмата, която извършва строежа на новите трибуни на стадион "Локомотив" в Пловдив - Живко Желев, каза изключително оптимистични думи относно изграждането на "Бесика", "Спортклуб" и Южната трибуна на съоръжението в квартал "Лаута".

“Мисля, че общината ще направи всичко възможно средствата да стигнат за изграждането на трите трибуни, които са част от нашия договор. В момента сме пред привършване на трибуна “Бесика", паралелно с това се извършват дейности и по южната трибуна, която е предвидена за гостуващите агитки. От следващата седмица започваме монтаж на козирката. Мисля, че до няколко месеца ще бъде пусната в експлоатация първата трибуна", заяви Живко Желев в предаването “Block Out" на sportal.bg.

"След това ще започнем демонтажните работи и по трибуна “Спортклуб", за да можем да работим и по нея. Имаме изключително добри взаимоотношения с възложителя от Община Пловдив. Мога да кажа, че вървим в правилната посока. Срокът на договора ни е три години, така че след две години и половина феновете ще могат да се радват на трите трибуни", допълни още бизнесменът.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).