ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мартин Луков: Възможно ли е някой да обясни защо се отмени гол на Локо (Пд)?
Автор: Стойчо Генов 14:02 / 30.04.2022Коментари (6)5751
©
Бившият вратар на Локомотив Пловдив Мартин Луков също остана силно озадачен от решението на рефера Валентин Железов да отмени гол на "черно-белите" в снощния двубой срещу ЦСКА 1948, завършил 1:0 за домакините.

Луков, който в момента пази за Арда, визира конкретно ситуацията в 65-ата минута, когато ударът на Парвиз Умарбаев от дузпа бе спасен от вратаря Даниел Наумов. Последва добавка на Райън Бидунга, който прати топката в мрежата.

"Възможно ли е някой да обясни защо се отмени гол на Локомотив Пловдив в тази ситуация???" Това написа Мартин Луков в личния си профил във Фейсбук и публикува стопкадър от възловия момент.

От него ясно се вижда, че никой от "смърфовете" не е навлязъл в наказателното поле в момента на удара, за разлика обаче от футболист в червен екип.

Според специалистите тек реферът Железов е имал само две възможни решения - или да посочи центъра и да признае гола, или да пребие дузпата заради навлизането на футболист на ЦСКА 1948 в пеналта.

Преценете и вие правилно ли бе решението на Железов, гледайки прикаченото видео!

Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дузпата трябваше да се пребие,съдиите си правят каквото си искат...Ние не вкарваме даже и от дузпи,ялова работа!
0
 
 
Толкова ли е важен гола .Като искаха да победят да бяха вкарали в игрово време .С тези дузпи вече е смешно да се пропускат .Митко не вкарва ,Биската същия ,Первиз не може .Изберете Боруков дано той вкара .
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 30.04.2022 г.
-2
 
 
Трябваше да даде още 2 дузпи, та белким вкарате една...от четири.
0
 
 
Надявам се, че не Марто-центъра казва, че само футболист в червено е навлязъл в наказателното поле. Ако той твърди това, значи не е никакъв футболист. Ако беше баскетбол, да. Във футбола не се гледа, че краката са зад линията. Тялото е наклонено в пространството над наказателното поле, т.е. играчът е в наказателното поле. Играчи и от двата отбора са нарушили правилата. Отговорност за решението си е само на съдията. Мое мнение е, че дузпата трябва да се пребие.
0
 
 
Съдията преценя бе картоф,има и ВАР и ясно се видя все на вас ви пречи вълната ,като ви са криви карабините.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Крушарски: Любо Пенев е новият треньор, по селекцията се действа усилено
Тежки сблъсъци в началото! Ето цялата програмата на Локо за новия сезон
Ударно начало! Ето кога ще е дербито на Пловдив
Лудогорец взе треньор, минал през Ботев и Локо
На старта на Първа лига: Ботев с визита във Враца, Локо приема Арда
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: