ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Пак две дузпи за Локо, но този път и двете пропуснати! Не става и не става!
Автор: Стойчо Генов 21:52 / 29.04.2022Коментари (35)9440
©
Локомотив Пловдив продължава без победа в плейофите за седмото място в Първа лига. Черно-белите загубиха от ЦСКА 1948 с 0:1 в двубой от 29-ия кръг, който се игра на стадион "Витоша" в Бистрица.

Ивайло Чочев (37) отбеляза за домакините, а пловдивчани изпуснаха две дузпи чрез Парвиз Умарбаев (65) и Бирсент Карагарен (75). Припомняме, че в предишния мач срещу Берое локомотивци отново получиха 2 дузпи, но тогава Димитър Илиев реализира едната и изпусна втората.

Така наставникът на пловдивчани Александър Томаш се размина с успеха в третата си среща начело на отбора. Вицешампионите останаха с 36 точки и вече са на трето място в групата. Със същия актив е вторият ЦСКА 1948, а лидер е тимът на Берое с 37 точки. На четвъртата позиция остава Арда с 31 т.

Локомотивци трябваше да чакат 32 минути, за да отправят първия си удар към противниковата врата. Направи го Александър Василев, а минута по-късно и Милош Петрович. И двата шута обаче бяха ужасяващо неточни.

В 37-ата минута пък домакините откриха резултата. Това стана след центриране от корнер, при което Ивайло Чочев засече с глава, а плонжът на Илко Пиргов закъсня и топката влезе в мрежата - 1:0.

В 65-ата минута реферът Валентин Железов отсъди дузпа за Локомотив след игра с ръка в наказателното поле на Емил Мартинов. Умарбаев шутира с левия крак, но вратарят Наумов изби. Притичалият Райън Бидунга вкара при добавката, но голът странно бе отменен с мотив, че бранителят е навлязъл в пеналта преди удара, но пък повторенията показаха точно обратното. Със сигурност обаче играч на червените бе в наказателното поле, заради което дузпата би трябвало да бъде пребита.

Десет минути по-късно "смърфовете" получиха нова дузпа. Това стана след като Марио Топузов фаулира грубо Петър Витанов. Този път зад топката застана Бирсент Карагарен. Той шутира слабо по земя в левия ъгъл на Наумов, но стражът на ЦСКА 1948 отново спаси.

Локо игра в състав:

Илко ПирговЙосип Томашевич, Кристиан Гомис, Райън БидунгаМилош Петрович, Александър Василев (85- Христо Иванов), Петър Витанов, Парвиз Умарбаев, Бирсент Карагарен (85- Ивайло Димитров), Лукас Салинас (46- Венсан Марсел), Димитър Илиев (46- Преслав Боруков).

Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Къде е купата, ЦИГАНИ??? КЪДЕ Е Европа, ЦИГАНИ???
+2
 
 
На крива ракета - космосът й е тясен.
Свобода и свободия са две различни неща!
на 30.04.2022 г.
+3
 
 
Оле мале... Най-много получени дузпи и пак не става, пак мъка... Има ли в тоз катун кой да вкара една измъчена дузпа, та и две не стигат дори за едно голче ...
0
 
 
Бахури, пети, дузпи и накрая х*я в циганския г*з. Депресирани кюстендилски мангали.
0
 
 
Къде са циганите,мълчат като бити проститутки,очи гледали,очи плакали.КЪДЕ Е КУПАТА,МАНГАЛИ.
+2
 
 
трябва да напраим коч-курбан и да намажим гредите на вратата ,да са махни коя куцуз .саде локо саде новото триньорчи и новити сопствиници мангизлий
0
 
 
Мъко моя,мъко ненагледна,циганче да се наричам,първа радост е за мен,има ли някой , който да може да вкара дузпа .
+2
 
 
Сбирщината,на която са дадени най-много дузпи! Даже на ЦСКА и Левски в миналото не са давани толкова дузпи! А това само показва тоталната циганска неблагодарност и некадърност! Другия път за дузпа да бие Марселчо-той е пълен палячо и няма да може да уцели дори и топката, па камо ли вратата! Жалки долни отрепки!Срам за нашия красив град! Нещастици!
+2
 
 
Явно "МитЮ талибана" се е превърнал в "МитЮ КОВИД-а"...заразил е всички с некадърните си изпълнения на дузпи. Провали България, после и собствения си отбор няколко пъти. Така както върви, целият отбор на въшкарите ще изпадне в депресия, подобно на капитанчетУ....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: